Şaban ayı mesajları 2022 : Anlamlı, dualı, yeni ve güzel Şaban ayı hoş geldin mesajları

Üç aylara Recep ayıyla giriş yapılmasının ardından Ramazan ayının habercisi olan Şaban ayının ne zaman olduğu merak ediliyor. Diyanet İşleri Bakanlığı'nın yayınladığı dini günler takvimine göre Şaban ayının başladığı bilinmektedir. Müslüman alemi için önemli olan Şaban ayının gelişiyle müminler birbirlerine Şaban ayına özel resimli ve dualı mesajlar göndermek için arayışlara girdiler. İşte Şaban ayına özel resimli ve anlamlı mesajlar...

03.03.2022-14:18 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-14:33) Şaban ayı mesajları 2022 : Anlamlı, dualı, yeni ve güzel Şaban ayı hoş geldin mesajları

Üç ayların ikinci ayı olan Şaban ayına yarın giriyoruz. Bu nedenle müslümanlar Şaban ayı için birbirlerine gönderecekleri güzel ve resimli mesajları araştırmaya başladı. Müslümanlar bu günü daha şimdiden ibadetlerle geçirmek ve sevdiklerine bu güne ithafen mesajlar atmak istiyorlar. Bu güne özel resimli, yazılı, duygusal, anlamlı, ayetli, arkadaşa, eşe, sevgiliye, akrabaya göndermek için ya da sosyal medya üzerinden paylaşmak içi mesaj arayışları başladı. 2022 Şaban ayı mesajları...

2022 Şaban ayı mesajları

Allah’ım Şaban ayını bizim için mübarek eyle ve bizi Ramazan ayına ulaştır. Amin.

Rabbimden çiçek istedik kırları verdi, ağaç istedik ormanları verdi, su istedik denizleri verdi, dost istedik seni verdi.

Yer yer sürçmüş yer yer düşmüş ama pişman olmuş biz kullara Rahman’ın rahmet olarak araladığı kapılar açılıyor. Üç aylarımız mübarek olsun..

Şaban ayı mesajları


Baki sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Üç aylarınız mübarek olsun…

Allah’ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. Üç aylarınız mübarek olsun...

Şaban ayı anlamlı mesajlar

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Üç aylarınız mübarek olsun..

Her tomurcuk yeni bir gülün, her gül yeni bir baharın, her kandil yeni rahmetlerin habercisidir. Rahmet ve mağfiret dolu Şaban ayı geçirmenizi dileriz.

Şaban ayı resimli mesajlar

Allah'ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. Şaban ayımız mübarek olsun!

Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır dostluğu yaşatmak için, günler vardır kutlamak ve af dilemek için. Şaban ayımız mübarek olsun!

Rabbimden çiçek istedik kırları verdi, ağaç istedik ormanları verdi, su istedik denizleri verdi, dost istedik seni verdi. Şaban ayımız mübarek olsun!

Fani Dünyanın padişahı değilim. Gönül hırkalarını yamar giyerim. Dostlarla ağlar, dostlarla gülerim. Siz sevdiklerime, hayırlı Şaban ayı dilerim.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal