Sabahları bu çaydan için ve göbeğinize elveda deyin!

Türk milletinin vücudunda şikayetçi olduğu bölgelerin başında göbek geldiğini söylememiz yanlış olmayacaktır. Spor yapmanın yanı sıra göbek eritirken, tüketilen besinler de oldukça önemlidir. Çünkü göbeğiniz gitsin derken bir de sağlığınız elinizden gitmesin. Hem kan şekerinizi dengede tutacak hem de sizleri formda tutacak bir çay ile karşınızdayız. Detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz…

26.12.2023-10:44 - (Son Güncelleme: 26.12.2023-17:43) Sabahları bu çaydan için ve göbeğinize elveda deyin!

Kan şekerini dengede tutarken, karın yağlarından da kurtaran ve sabahları keyifle içebileceğiniz sabah içeceğini 5 dakika da demleyebilirsiniz. Sadece 3 malzeme ile hazırlanmaktadır. Tarçınlı olan bu içecek yağ yakımını hızlandırıyor. Acımsı tadını ise bal ile yumuşatabilirsiniz. 

Zor yağlarınızdan kurtulun

Tarçınlı çay

Verilmesi çok zor olan yağ parçalarını bu içecekle yakabilirsiniz. Sabah içildiğinde daha hızlı formunuza ulaşabilirsiniz. Göbek eriten bitkisel çaylar size oldukça destek olacaktır. Tüketmeden önce eğer kronik bir rahatsızlığınız varsa ya da sürekli kullandığınız bir ilacınız varsa uzman bir doktora danışınız. Bizim ki tavsiye niteliği taşımaktadır.

Kan şekerini sabitleyen tarçınlı içecek nasıl hazırlanır?

Tarçınlı Çay Malzemeleri;

1 adet çubuk tarçın veya bir buçuk tatlı kaşığı toz tarçını da kullanabilirsiniz.

1 bardak sıcak su

1 adet poşet çay

1 çay kaşığı bal

Hazırlanışı

Kaynayan suya tarçın ve çay atıp 5 dakika kadar dinlenmeye bırakın. İstediğiniz bir zaman diliminde tüketin. Afiyet olsun.

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal