Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, İmamoğlu - Yıldırım Yayınını Eleştirdi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ekrem İmamoğlu - Binali Yıldırım canlı yayını eleştirdi. Yayında Saadet Partisi adayının olmadığını söyleyen Karamollaoğlu, "Sanki bu seçim yalnızca 2 parti arasında yapılıyor gibi bir intiba doğurulmaya uğraşılıyor" dedi.

17.06.2019-10:43 - (Son Güncelleme: 17.06.2019-11:07)
Son Dakika Gündem Haberleri için asagi kaydirin.

Ekrem İmamoğlu - Binali Yıldırım canlı yayınında Saadet Partisi adayının yer olmamasına Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu tepki gösterdi. 23 Haziran seçimlerine 1 hafta kala dün akşam CHP adayı Ekrem İmamoğlu ve AK Parti adayı Binali Yıldırım canlı yayında karşı karşıya geldi.

İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğündeki 3 saatlik programda adaylar projelerini aktardı. Birbirlerine sorular yöneltti.

O anlarda Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin İstanbul İl Başkanlığı tarafından, Halkalı'daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezinde yapılan "Büyük İstanbul Şöleni"nde partililere hitap etti.

SAADET LİDERİ 2 ADAY OLDUĞUNU BİLMİYOR MU?

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun ortak canlı yayınından bahseden Karamollaoğlu, "Sanki bu seçim yalnızca 2 parti arasında yapılıyor gibi bir intiba doğurulmaya uğraşılıyor. Türkiye ısrarla Amerika'ya benzer bir tarzda ikili bir sisteme itilme uğraşı içerisinde. İstanbul kent olarak şu anda geldiği aşamada yaşadığı sıkıntılardan kurtulsun istiyorsak, üçüncü bir yolun olduğunu duyurmak zorundayız. İnsanlarımızı bu aşamada birleştirmek için uğraş sarf etmeliyiz." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal