Saadet Partisi İstanbul Adayı Necdet Gökçınar, Çekileceği İddialarını Yalanladı

YSK'nın İstanbul'daki Büyükşehir seçiminin iptal etmesinin ardından Saadet Partisi'nin İstanbul adayını geri çekeceği iddia edilmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Saadet Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Necdet Gökçınar, "Seçim çalışmasına hazırım" dedi.

07.05.2019-11:37 - (Son Güncelleme: 07.05.2019-11:58)

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İstanbul'da seçimlerin tekrarlanmasına karar verdi. Kararın sonrasında Saadet Partisi'nin adayını geri çekeceği öne sürüldü. Mesele ile alakalı açıklama yapan Saadet Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Necdet Gökçınar, "Seçim çalışmasına hazırım" dedi.

YSK, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin yenilenmesine karar verdi. YSK, ayrıca İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasının da geri alınmasına karar verdi.

"İTİBAR ETMEYİNİZ"

Kararın sonrasında Saadet Partisi'nin adayını geri çekeceği öne sürüldü. Mesele ile alakalı resmi Twitter sayfasından açıklama yapan Necdet Gökçınar, "Bir parti ya da aday lehine adaylıktan çekileceğim gibi yalan haberlere itibar etmeyiniz." dedi.

KARAR BUGÜN VERİLECEK

Gökçınar, şöyle devam etti:

"YSK İstanbul seçimlerinin tekrarlanmasına karar vermiştir. Partimizin mesele ile alakalı görüş ve kararı bugün yapılacak GİK toplantısının ardından Genel Başkanımız tarafından açıklanacaktıkır. Ben tekrar seçim çalışmaları için hazırım."

31 MART'TA ALDIĞI OY

Gökçınar, 31 Mart seçimlerinde 103 bin 300 oy toplamıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal