Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: İttifak Gündemimizde Yok

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendilerine yaptığı ziyareti değerlendirdi. Karamollaoğlu, "İttifak kesinlikle gündemimizde yok" dedi.

28.11.2018-16:21 - (Son Güncelleme: 28.11.2018-16:14) Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: İttifak Gündemimizde Yok

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde yaptığı basın toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesini değerlendirdi.

"Ben çok açıkça ifade ettim, Sayın Kılıçdaroğlu bir nezaket ziyareti yaptı. Bizim 'ittifak' diye bir mesele gündemimizde kesinlikle yok, bunun bilinmesini istiyorum." diyen Karamollaoğlu, söz hususu görüşmenin ittifak isteğinde bulunma ziyareti olmadığını ifade etti.

"ANAYASANIN ZORLAMASI NETİCESİNDE YAPMIŞTIK"

Görüşmede ittifak hususunun gündeme gelmediğini söyleyen Karamollaoğlu, şöyle dedi: "Fikrimizi de çok açık ve kesin olarak ifade ettik ki mahalli seçimler genel merkezler tarafından kurulacak ittifakların oluşturulacağı seçimler olamaz. Biz daha önceden de söylemiştik, genel seçimlerdeki ittifak, sanki anayasanın bir zorlaması sonucunda yapılmış bir ittifaktı. Yüzde 10 barajı vardı, o barajı aşabilmek, alınan oyların daha fazla değer kazanmasını tesis edebilmek için böyle bir girişimde bulunulmuş ve hamle yapılmıştı."

Asgari Ücret Tespit Komisyonu ile alakalı da açıklamalar yapan Karamollaoğlu, bu hususta yapılacak en kolay işin asgari ücretten alınan verginin kaldırılması olduğunu ifade etti.

Karamollaoğlu, bir soru ardından Rusya ile Ukrayna arasındaki tansiyonun endişe verici olduğunu ifade ederek, "Ümit ediyoruz ki kısa vakitte bu ortadan kaldırılır." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal