02.04.2022-09:00 (Son Güncelleme:16.09.2022-08:03)


1

Rüzgar Erkoç, uzun yıllar önce cinsiyet değiştirme operasyonu geçirdi.



2

Erkoçlar, çalıştığı fırında yerleri paspaslarken görüntülenerek magazin gündemine düşmüştü.



3

Rüzgar Erkoçlar, cinsiyet değiştirme operasyonu sonrasında sonra yaşadığı zorlukları anlattı.



4

Haberini yapmak istemeyenleri kovdular

Haberini yapmak istemeyenleri kovdular

"Ameliyat sonrası bir sabah bir sürü telefonla uyandığım bir güne başladım. Sudan çıkmış balığa döndüm. Ne yapacağımı bilemedim, çok fazla üzerime gelindiğini düşünüyorum. Onların tarafından bakarsak da çok güzel magazin malzemesi olarak gözüküyorsun. Sonradan aralarından çok yakın dostlarım oldu. Benim haberimi yapmak istemeyip işi bırakanlar olmuş bunları duydu."



5

Dükkan sahibi de beni tanımadı

Dükkan sahibi de beni tanımadı

"Ben o an öyle bir şeyin içerisindeydim ki… Kendimle ilgili çok radikal karar almıştım. Ameliyatlarım sürüyordu bir yandan da hayata tutunmaya çalışıyordum. İş yerini ilanda gördüm, başvuru yaptım, dükkan sahibi de beni tanımadı. Bana ayrıcalık yapılmasını istemiyordum, günde 15 saat çalıştım. Üç dört ay çalıştım orada, bir magazinci abimiz kötü niyetinden değil ‘helal olsun ekmeğini taştan çıkarıyor’ gibi bir açıklama yaptı. Bulunduğum bölgeyi de söyledi o zaman insanlar gidip gelmeye başladı dükkana ama ben anlamadım ilk başlarda…"



6

İki kişi tarafından duyuldu bu olay

İki kişi tarafından duyuldu bu olay

"İnsanlar çoğu bu söyleyeceklerimi bilmiyor, ismini vermek istemediğim iki kişi tarafından duyuruldu bu olaylar. Davalık olduk o kişilerle… Başka insanların da canı yanmasın istedim. Ameliyattan çıkarken sol tarafımda bir kitle gibi bir şey vardı. Ben üç ay o şekilde geçirdim. Davalarla uğraşırken… Çok büyük badireler anlattım."



7

Ben yaşamayı seçtim

Ben yaşamayı seçtim

"Bu karar, gidip saçını boyatmak, estetik yaptırmak gibi bir şey değil. Şöyle düşünün kolun kangren oldu. Kolunu kestirmeyi mi düşünürsün, ölmeyi mi? Artık bıçak kemiğe dayanmıştı. Bir şeyler yapmak zorundaydım, ben yaşamayı seçtim. Kendimi bildim bile bu şekilde hissediyordum. Bu dönem yorucu oldu tabii ki çok zor."



8



9



10



11

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr