Rüyada Un Almak

Rüyada un aldığını gören bir kişinin kısmetli insanlar ile tanışmasına delalettir. Bu rüyayı gören kişi her türlü nimet için şükreden ve kalbi temiz bir kişidir. Rüyada hiç tanımadığı kişiden un aldığını gören birisinin yeni insanlar ile tanıması ve bu kişiler ile arkadaş olmasına işarettir.

22.06.2020-15:11 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-15:10) Rüyada Un Almak

Kendisine verilen nimetler için şükreden rüya sahibinin elinin bollaşacağı da rüya tabirinde yeri olan bir durumdur. Rüya sahibinin hanesi içerisinde bolluk ve bereket yaşanacağına işarettir. Rüyayı gören kişinin evi içerisinde yaşanacak gelir artışı ile birlikte evde mutluluk esintileri yaşanacağı ve kötü günlerin geride kalacağına işaret olan bu rüya hayırlı rüyalar arasında yer alır. Rüyada un almak rüyasını gören kişi hayatının dolambaçlı ve kötü günlerini geride bırakır.

Rüyada Un Serpmek

Rüyada bir yere un serpmek dertlerinizden kurtulma anlamına gelir. Rüyada un serperek yaşadığınız sorunları geride bırakırsınız. Rüyasında un serptiğini gören kişi zorlukları geride bırakır ve güzel işler başarmaya başlar. Bu nedenle de görülen rüya hayırlı rüyalar arasında yer alır. Rüyasında unu havaya attığınız gören kişinin eline büyük paralar geçecektir.

Eğer rüyada un yere serpiliyorsa haneden para çıkışı olacak anlamına gelir. Eğer serpilen unlar yerde buğdaya dönüşmesi ev içerisindeki gelirin artmasına işarettir. Serpilen unlar rüzgar ile uçup giderse işlenecek olan bir hayra serpilen un kişinin yüzüne geri dönerse bir dosttan duyulacak olan kötü söz anlamına gelir.

Rüyada Bakkaldan Un Almak

Rüyada bakkala giderek un aldığını gören bir kişinin hayatında uzun süredir yaşadığı sorunların çözüme kavuşacağı anlamına gelir. Rüyada bakkaldan alınan unun içerisinden böcek çıkması aileye bir düşman gireceği ya da aileye yakın olan bir kişinin yakın zaman içerisinde düşmana dönüşeceğine delalettir.

Rüyada alınan undan güzel kokular gelmesi alacağınız güzel bir haberin işaretidir. Rüyada aldığınız unun yırtılması ve unun yerlere dökülmesi kesinizden çıkacak olan paraya işarettir. Aldığınız unun taşıyamayacak kadar ağır olması ve sizin bu unu zorla kaldırmanız çok büyük zorluklar yaşasanız bile güçlük yaşadığınız durumların üstesinden zorda olsa geleceğiniz anlamına gelir. Rüyada un almak hayırlı bir rüyadır.

Rüyada Una Bulanmak

Rüyada una bulandığını görmek size yakın olan bir kişi ile uzaklaşacağınız anlamına gelir. Rüyada her yerinizin un olduğunu görmek yüklü bir miktarda gelecek olan paraya işarettir. Üzerinizden un dökülmesi ile harcamalarınıza dikkat etmeniz gerektiğine dair bir uyarıdır. Rüyada kaşıkla un yediğini görmek yaşanan büyük bir sorunu çözeceğiniz anlamına gelir.

Rüyada Un Almanın Psikolojik Anlamı

Rüyada un almak kişinin sıkıntılarından kurtulacağı anlamına gelir. bu rüyaya psikolojik olarak bakıldığında ise rüya sahibinin günlük hayatı içerisinde büyük bir arayış içerisinde olduğu ve kendisine destek olacak bir kişiyi aradığını gösterir. Bu rüyayı gören kişi aşırı detaylara takılan bir kişiliğe sahiptir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal