Rüyada Sigara İçmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ki eylemler gerçek hayata dair uyarı niteliğinde olabilir. Örneğin rüyada sigara içmek bunlardan bir tanesi. Sigaranın kara ya da beyaz dumanlı olup olmaması dahi göz önünde bulundurulur. Rüya tabirlerini sizler için derledik.

13.06.2020-14:19 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-14:49) Rüyada Sigara İçmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sigara içmenin olumlu ve olumsuz olmak üzere iki ayrı yorumu vardır. Sigaranın kara ya da beyaz dumanlı olup olmaması dahi göz önünde bulundurulur. Bunun üzerine normal hayatı etkileyen bir takım yorumlara imza atılır. İşte detaylar...

RÜYADA SİGARA İÇMEK NE ANLAMA GELİR?

Olumlu ve olumsuz olarak ayrı yorumlara imza atılır. Örneğin başta var olan bir başarının engellenmesine delalet eder. Hatta engelleyen kişilerin varlığına yorumlanır. Başarıdan ziyade hoşgörünün de engellendiğine alamettir. Beraberinde:

- Kişinin yaşadığı hayattan şikayetçi olduğuna işaret eder.
- Farklı olarak imkansız bir şeyi talep etmek anlamına da gelir.

Erkeğin ya da kadının rüyada sigara içmesi de anlamların değişmesine etki eder. Yine buna bağlı olarak ayrı yorumlar ele alınır. Mesela erkeğin içmesi hayra yorulur. Kadının rüyada sigara içmesi ise maddi kayıplara işaret eder. Aynı şekilde manevi duyguların da kaybolacağına dair uyarı niteliğinde bir rüya olarak ele alınır.

RÜYADA BAŞKASININ SİGARA İÇTİĞİNİ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada sigara içmek eyleme ve kişiye göre ayrı ayrı yorumlanır. Örneğin bir başkasının içtiğini görmek işlerin bozulacağına işaret eder. Özellikle de yeni bir işe girecek olan kişinin buradan hayır göremeyeceğine yorumlanır.

Rüya sahibinin çevresinde onu çekemeyen birilerinin olduğuna alamet eder. Hatta yine rüya sahibinin kısa süre içerisinde darlık ile karşı karşıya gelmesi anlamına da gelir. Temelde rüyada sigara içmek hayra yorulmaz. Bunun üzerine:

- Önce maddi kayıp ve darlık olarak ele alınır.
- Maddi olmaktan ziyade manevi açıdan da darlığa işaret eder.


RÜYADA ELİNDE SİGARA GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Kimileri de elinde sigara görüyor ama içmiyor. Yine bu duruma karşılık ayrı yorumlar boy gösterir. Örneğin nefse karşı yorumlanır. Rüya sahibinin nefsine hakim olan birisi olduğuna delalet eder. Ve vazgeçeceği bir duruma yorumlanır.

Kişinin gerçekte zorluklara karşı güçlü bir yapıda olduğunu gösterir. Bir şeylerden vazgeçmeye meyilli birisi olduğuna işaret eder. Yine rüyaya karşılık kişinin vazgeçeceği bir şeylerin olduğuna yorumlanır. Sigarayı görüp içmemek, hayat mücadelesinde güçlü bir yapıya sahip olduğunuza işaret eder.

RÜYADA SİGARA PAKETİ GÖRMEK NE DEMEK?

Tek başına sigara yerine paket üzerinden de araştırmaya geçilebilir. Bu sefer ayrı rüya tabirlerine imza atılır. Örneğin sigara paketi boşsa bu durum nasibin azalması olarak yorumlanır. Hatta rüya sahibinin büyük bir malı elinden çıkaracağına dahi alamettir. Beraberinde:

- Zorluklara karşı hazırlıklı olmanız gerektiğine uyarı yapılır.
- Ev ya da arabanın satılacağına işaret eder.
- Maddi zorluk olarak ifade edilir.

Rüyada sigara içmek nasıl yorumlanır merak edenlere daha çok maddi ile manevi kayıplar eşlik edecektir. Bu kayıplara karşı hazırlıklı olmanız gerektiğine yorumlanır. Aynı zamanda manevi kayıplara da işaret eder. Görüldüğü üzere hayra yorulmayan rüyanın çeşitli olumsuzluklara işaret ettiği açık durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal