Rüyada İntihar Etmek Ne Demek?

Rüyalar bilinçaltınız ve psikolojik durumunuzla birleştiğinde size bazı haberler verir. Rüyada intihara kalkışmak da onlardan biri. Peki, bu rüyanın yorumu nedir, hayırlı mıdır, psikolojik olarak ne ifade eder? Cevapları sizler için derledik.

07.02.2022-17:25 - (Son Güncelleme: 07.02.2022-17:25) Rüyada İntihar Etmek Ne Demek?

Rüyada intihar etmek kişilerin sıklıkla gördüğü rüyalardan biridir. İntihar rüyası kötü olarak görülse de anlamları olumlu yönde de olabilir. Rüyayı görme şekliniz, bulunduğunuz ortam gibi birçok detay rüya yorumuna etki eder. İşte detaylar…

NE ANLAMA GELİR?

Rüyada intihar etmek, yeni ve güzel bir hayatın başlayacağına işaret eder. Rüya sahibinin sıkıntılarının geçici bir durum olduğunun ve yakında rahat bir yaşama sahip olacağının haberini verir. Rüyada intihara kalkışmak aynı zamanda yeni arkadaşlıklar ve yeni sosyal çevre anlamına geliyor. Rüyasında intihar ettiğini gören kişi, yeni insanlarla tanışabilir.

Bununla birlikte rüyada intihara kalkıştığınızı görüyorsanız iş veya özel hayatınızda olumsuz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kötü haberler alacağınız yönünde bir işaret de olabilir. Bu durumda rüya sahibi duyacağı kötü şeylere aldırış etmeden hayatına devam etmelidir.

İNTİHAR MEKTUBU GÖRMEK

Kişi rüyasında bir intihar mektubu görüyor ya da okuyorsa bu o kişinin ilerleyen günlerde yakın çevresine sevgi ve hoşgörü göstereceği şeklinde yorumlanır. Ayrıca rüyada intihar mektubu görmek rüya sahibinin maddi açıdan hiçbir olumsuz duruma düşmeyeceği yorumlanır.

Rüyada İntihar Etmek

İNTİHAR EDEN BİR KADIN GÖRMEK

Rüyada intihar eden bir kadın görüyorsanız bu iki farklı şekilde yorumlanabilir. İntihar eden kişi tanıdığınız bir kadın ise o kadının başı ilerleyen günlerde derde girebilir. Eğer intihar ettiğini gördüğünüz kadını tanımıyorsanız bu durumda siz ilerleyen günlerde kötü olaylara şahit olabilirsiniz. Bu rüya kişinin dikkatli olması şeklinde yorumlanır.

BİRİNİN İNTİHARA KALKIŞTIĞINI DUYMAK

Rüya sahibi, rüyasında birinin intihara kalkıştığını duyuyorsa rüya sahibinin büyük bir üne kavuşacağı söylenmektedir. Aynı zamanda rüya sahibi ailesinden maddi ve manevi anlamda destek görebilir. Böylece rüya sahibinin hayatında var olan sıkıntılar da yakın zamanda son bulacaktır. Kötü bir rüya gibi görünen bu rüya aslında olumlu yorumları barındırır.

PSİKOLOJİK YORUMU

Psikolojide kişinin rüyada intihar etmesi ya da buna teşebbüs etmesi şöyle yorumlanıyor: Rüya sahibi kendine kızgın ya da tepkili olabilir. Rüya sahibi yaptığı bir hatadan dolayı hataya sebep olan kişiliğinin bir bölümünü yok etmek istiyordur. Ayrıca kişi sürmekte olan ilişkisinin birden biteceğinden korkuyorsa da bu tarz rüyalar görebiliyor. 

Eğer kişi rüyasında başka birisinin intihar ettiğini görüyorsa bu o kişinin hayatından çıkmasını istediği yönünde yorumlanır. Bu rüya bir çeşit cezalandırmadır. Duruma göre kişinin kendisine ya da çevresinden birine verilen bir ceza.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal