Rüyada balgam görmek ne anlama gelir? Rüyada balgam görmenin tabirleri ve yorumları

Rüyada balgam görülmesi rüya sahibi için hem hayırlı hem de hayırsız anlamlar taşımaktadır. Peki rüyada balgam görmek ne anlama gelir? İşte rüyada balgam görmenin tabirleri ve yorumları..

28.06.2022-20:17 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-20:17) Rüyada balgam görmek ne anlama gelir? Rüyada balgam görmenin tabirleri ve yorumları

Rüyada balgam görülmesi, rüya sahibinin durağan bir yaşam sürmesine yorumlanıyor. İşlerin olağan şekilde sürüp gitmesine yorumlanan balgam rüyası, gündelik yaşantı içerisinde kayda değer değişiklik olmamasına, hayatın durağan, keyifsiz ve heyecansız bir şekilde sürüp gitmesine işaret etmektedir. Balgam rüyası, kişinin hayatı boyunca standart bir düzeyde devam etmesine, hayatında pek bir yenilik olmayacağına, rüya sahibinin yarınını bilerek yaşayacağına yorumlanıyor.

Rüyada kişinin ağzından balgam geldiğinin görülmesi biriken mal ya da paraya işaret etmektedir. Rüyada kanlı balgam çıkarıldığının görülmesi ise, rüya sahibinin evladı nedeniyle üzüntü yaşayıp sıkıntı yaşamasına işaret etmektedir. Rüyada balgam görmek aynı zamanda maaşın artması veya büyümesi olmayan bir mala yoruluyor.

Rüyada balgam tükürmek ne anlama gelir?

Rüyada balgam tükürdüğünü gören kişinin maddi kayıpla sonuçlanacak bir durumla karşı karşıya kalmasına, bütçesinde çöküş yaşanmasına ve bu nedenle de rüya sahibinin uzunca bir süre bu yıkımdan kurtulabilmek için çabalamasına işaret eder. Kişinin planlamadığı bazı harcamalar yapmasına ve bu sebeple de elindeki işleri bitirerek zor durumda kalmasına yorumlanıyor.

Rüyada balgam kusmak ne demek?

Rüyada balgam kustuğunu gören kişinin başında musibet ve bela olması anlamını taşıyor. Kişinin zor durumda kalmasına, yaşadığı bu sıkıntıdan etkilenmesine, uykusuz geceler geçireceği günlerin yakın olduğuna delalet etmektedir. Balgam kusma rüyası aynı zamanda rüya sahibi için olası bir sağlık sorununa da işaret etmektedir.

Rüyada balgam çıkarmak ne anlama gelir?

Rüyasında balgam çıkarmak da benzer şekilde yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin kısa süre içerisinde güzel gelişmelerle karşı karşıya kalmasına, işlerinin büyümesine, gelir seviyesinin artmasını sağlayacak nitelikte yükselme yaşamasına, geçim derdi çekmemesine işaret ediyor.

Rüyada öksürmek ne demek?

Kişinin rüyasında öksürdüğünü görmesi genellikle uğursuz ve talihsizdir. Rüyayı gören kişinin bazı üzücü hadiselerle karşı karşıya kalmasına, işinin kötü etkilenip iflas etmesine, geçim sıkıntısı yaşamasına, hayatındaki düzenin kaybolmasına, hayatının alt üst olmasına tabir edilmektedir. Rüyasında kuru öksürük gören kişinin ise yakın zaman içerisinde ciddi olaylar yaşamasına ve gözyaşı dökmesine işaret ediyor.

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal