Rüya Demirbulut kimdir, kaç yaşındadır? Rüya Demirbulut Cem Yılmaz'ın sevgilisi mi?

TRT1'de yayınlanan Tek Yürek dizisinde Aslı karakterine hayat veren Rüya Demirbulut son günlerde merak konusu haline geldi. Rüya Demirbulut'un yaşı ve sevgilisi en çok merak edilenler arasında. Peki, Rüya Demirbulut kimdir? Kaç yaşındadır? Detayları sizin için derledik...

18.03.2022-21:41 - (Son Güncelleme: 20.03.2022-11:19) Rüya Demirbulut kimdir, kaç yaşındadır? Rüya Demirbulut Cem Yılmaz'ın sevgilisi mi?

TRT1'de yayınlanan Tek Yürek dizisinde Aslı karakterine hata veren Rüya Demirbulut, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezundur. Aynı zamanda Erşan Kuneri filminde de yer almıştır. Oyuncu şu sıralar oldukça fazla araştırılıyor.

Rüya Demirbulut kimdir, kaç yaşındadır?

TRT1 ekranlarında seyirci karşısına çıkan Rüya Demirbulut, 1995'te İstanbul'da dünyaya geldi.Tam adı Rüya Helin Demirbulut'tur. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Tiyatro bölümünde eğitim görmüştür.Daha önce Lysistrara Düşleri adlı tiyatroda yer alan Rüya Demir Bulut, 2019 senesinde Tek Yürek isimli dizide TRT bir ekranlarında seyirciyle buluştu. 1.68 boyunda ve 54 kilo olan oyuncu reklam filmlerinde de boy gösteriyor.


Rüya Demirbulut Cem Yılmaz'ın sevgilisi mi?

Cem Yılmaz ve Erşan Kuneri filminde rol alan oyuncu Rüya Demirbulut birlikte görüntülendi. Etiler'de başbaşa yedikleri yemek çıkışı görüntülenen ikilinin birlikte olduğu iddia ediliyor.

Rüya Demirbulut'un Instagram hesabı: @ruyademirbulut

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal