Rusya'nın Normalleşme Adımı Dikkat Çekti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, coronavirüs sebebiyle uygulamada olan 6 haftalık kısıtlamanın ardından işletmelerin yeniden açılacağını bildirdi.

11.05.2020-18:20 - (Son Güncelleme: 11.05.2020-18:10) Rusya'nın Normalleşme Adımı Dikkat Çekti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin,  coronavirüs sebebiyle uygulamada olan 6 haftalık kısıtlamanın ardından işletmelerin yeniden açılacağını bildirdi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, artan vaka sayısına rağmen tartışmalı bir karar aldı. Putin, ülke genelindeki kısıtlamaların azaltılacağını ifade etti. Söz konusu karara göre, 12 Mayıs Salı gününden itibaren işletmeler yeniden kapılarını hizmete açacak.

Putin, ülkesinde coronavirüsü durdurmak için uygulanan "çalışma dışı döneminin" 6 hafta sürdüğünü belirtti.

KISITLAMALARI ESNETME KARARI
Kısıtlamaların hafifletilmesinin tüm sektörleri etkileyeceğini dile getiren Vladimir Putin, bazı bölgelerin gerekirse daha sıkı kontroller uygulayabileceğini bildirdi.

RUSYA'DA SON DURUM

Coronavirüs salgının yıkım yarattığı Rusya'dan aktarılan en güncel rapora göre Rusya, 221 bin 344 Kovid-19 vaka sayısıyla İtalya ve İngiltere'yi geçti.

Rusya Koronavirüs Enfeksiyonu Kontrol ve Önleme Merkezi'nden aktarılan bilgiye göre, son 24 saatte 11 bin 656 kişide daha coronavirüs ortaya çıktı.

Bunun sonucu olarak Rusya, toplam 221 bin 344 coronavirüs vaka sayısıyla İtalya ve İngiltere'yi sollayarak, ABD ve İspanya'nın üçüncü sıraya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal