Rusya'dan İtalya'ya Mektup! Ambargoları Kaldırın

Rusya, İtalya'ya gönderdiği mektupta coronavirüs ile mücadelede kendilerine yardım ettiklerini ifade ederek, uyguladıkları ambargoyu kaldırmalarını talep etti.

01.05.2020-21:01 - (Son Güncelleme: 01.05.2020-20:58) Rusya'dan İtalya'ya Mektup! Ambargoları Kaldırın
Geçtiğimiz haftalarda Rusya, coronavirüs salgını ile mücadele veren İtalya’ya yardım göndermesinin ardından Rusya Devlet Duması Temsilcisi Leonid Slutskiy tarafından 27 Nisan tarihinde İtalya Dışişleri Senatörü Vito Petrocelli'ye mektup gönderildi.

Slutskiy, mektupta Rusya'nın coronavirüs ile mücadele veren İtalya'ya yapmış olduğu yardımlar karşılığında, İtalya'nın ve diğer Avrupa ülkelerinin çeşitli alanlarda uyguladığı ambargoyu kaldırmalarını talep etti.

Mektubun devamında, “Kendilerini demokratik olarak sayan batılı ülkeler farklı alanlarda ambargo koydular ve korona virüslü mücadele döneminde bile bunu kaldırmak istemiyorlar. Tüm politikacılara bu tarz politik ambargoları kaldırmaları için sesleniyorum'’ sözlerine yer verdi.

Slutskiy, bu mektubun coronavirüs ile mücadele döneminde bile Rusya’ya uygulanan ambargoyu kaldırma teklifini reddeden Birleşmiş Milletleri protesto etmek amacı ile yazıldığını dile getirdi.

Rusya, coronavirüsle mücadele eden İtalya'ya destek amacı ile 9 askeri nakliye uçağıyla sağlık malzemesi yardımında bulunmuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal