Rusya'da Gözaltına Alınmak İstenen Çete Lideri Evini Ateşe Verdi

Moskova'da silah kaçaklığıyla uğraştığı ve çete lideri olduğu tespit edilen kişi, polis tarafından yapılan operasyon ile gözaltına alınmak istenildiği sırada güvenlik güçlerine direnerek önce bomba attı, sonra evini ateşe verdi.

31.03.2021-01:05 - (Son Güncelleme: 31.03.2021-01:05) Rusya'da Gözaltına Alınmak İstenen Çete Lideri Evini Ateşe Verdi

Rusya'nın başkenti Moskova'da yaşayan ve burada silah kaçaklığı ile çete liderliği yaptığı tespit edilen 61 yaşındaki Vladimir Bordanov, düzenlenen özel operasyonla gözaltına alınmak istendi. Fakat Bordanov, polise otomatik silah ve bomba ile karşılık verdi.

POLİSLERE EL BOMBASI ATTI

Çatışmanın ardından Bordanov’un evine özel harekat polisleri yönlendirildi. Zırhlı ekipler eve girip Bordanov’u gözaltına almak istediği sırada ise, Bordanov polislere el bombası atarak karşılık verdi. Çıkan çatışmada 1 özel harekat polisi yaralanırken, Bordanov, akşam saatlerine kadar otomatik silahlar ve el bombalarıyla polisi evinden uzak tutmaya çalıştı.

9 SAATİN SONUNDA EVİNİ ATEŞE VERDİ

Polisin insansız hava araçlarıyla her hareketini takip ettiği Bordanov, akşam saatlerine doğru evini ateşe verdi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi gönderilirken, Bordanov evine yaklaşan itfaiye ekiplerine de el bombaları atarak uzaklaştırdı. Evine hiç kimseyi yaklaştırmayan Bordanov, yaklaşık 9 saat boyunca polise direndi.

Yaşanan olayla ilgili şuana kadar resmi bir açıklama yapılmazken, Rus basını polise direnen ve evini ateşe veren Bordanov’un, çıkan yangında hayatını kaybettiğini öne sürdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal