Rusya güne peş peşe patlamayla uyandı! Akaryakıt deposu ile askeri tesis alevlere teslim oldu

Rusya ve Ukrayna savaşı son hız devam ederken Rusya Bryansk şehrinden gelen görüntüler ile güne uyandı. Şehirde bulunan akaryakıt deposunda ve aynı zamanda askeri tesiste yangın çıktı. Gecenin adeta gündüze dönüştüğü şehri dumanlar sardı. İşte haberin detayları...

25.04.2022-09:49 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-09:49)

24 Şubat'ta başlayan savaş ülkenin dört bir yanında can almaya devam etmektedir. Rusya'dan gelen habere göre Ukrayna'daki savaşın ülke sınırlarına kadar sıçradığını gündeme getirildi. Ülke yeni güne Bryansk şehrinden gelen görüntülerle uyandı. Şehirdeki akaryakıt deposunda ve askeri tesiste yangın meydana geldi. Druzhba akaryakıt deposunda çıkmış olan devasa yangın tüm şehirden görüldü ve Rus yetkililerden oldukça kafa karıştıran hamle geldi. 

Çatışmalar hız kesmeden devam ediyor

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı ilk önce Moskovsky Caddesi'ndeki askeri tesisin bölgelerinde çıkmış olan yangının ayrıntılarını yayınladı, sonrasında bu paylaşım kaldırıldı. İngiliz Daily Mail gazetesinde yer verilen habere göre, bu meydana gelen yangınların Ukrayna saldırısı ardından yaşanmış olma düşüncesini de akıllara getirdi. Gazetedeki habere göre ikinci meydana gelen yangının muhtemelen Ana Roket ve Topçu Müdürlüğü'nün 120. cephaneliğinde çıktığı bilgisi verildi. Şehirdeki yangının sebebi konusunda şu ana kadar yetkililerden resmi bir açıklama gelmedi. Bryansk'tan Ukrayna sınırına kadar olan mesafe neredeyse 160 kilometre. Bir diğer konu ise dün hem Ukrayna'da hem Rusya'da kutlanan Paskalya Bayramı'da çatışmaları durdurmak için yeterli değildi ve çatışmalar devam etti. Mariupol şehrindeki Azovstal fabrikasında bulunan Ukraynalı silahlı güçler, Rus birliklerinin fabrikaya doğru olan saldırılarının devam etmekte olduğunu söyledi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal