Rusya güdeme gelmeye devam ediyor! Rus oligarkların gizemli ölümü

Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaş sonrasında Rusya tüm dünyayı etkisi altına aldı. Savaşın devamında gündeme gelen intiharlar ise duyanları şaşırttı. İki Rus oligark Sergey Protosenya ve Vladislav Avayev ailelerini öldürüp intihar ettikleri haberi hızlıca yayıldı. Gizemli olayın ortaya çıkması için çalışmalar başlatıldı.

24.04.2022-15:49 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-15:49) Rusya güdeme gelmeye devam ediyor! Rus oligarkların gizemli ölümü

Rusya'nın Ukrayna'ya açtığı savaş tüm dünyayı etkilerle yaşanan intihar ise yok artık dedirtti. Rus iş adamı Sergey Protosenya ve Vladislav Avayev'in ailelerinin ölümü sonrası kendilerinin de intihar etmesi gündeme damgasını vurdu. Villada ölü bulunan iş adamının olay yerinde bulunan balta ve bıçak delileri incelemeye alındı. Gündeme gelen intiharların tüm detayları haberimizde yer almaktadır

Villada ölü bulundular: Balta ve bıçak...

Ölümü ile adını duyuran Rus iş adamı Sergey Protosenya, İspanya'nın Katalonya bölgesinde yer alan Mar kasabasında eşi Natalia ve kızı Maria'nın cesetleri bulundu.

Ölümlerin incelemesi yapılırken şüpheli olduğuna dair iddialar ortaya atıldı. Olay yerinde bulunan bıçak ve baltayla kendilerini öldürdükleri iddia ediliyor.

Rus televizyonlarında ise Rus iş adamı Protosenya'nın kendini asarak intihar ettiği fakat olay yerinde önceden yazılmış bir not ile karşılaşılmadığı duyuruldu.

Rus oligarkların ölümü

Serveti dudak uçuklattı

Rusya da büyük işler yapan ve adını başarısıyla duyuran Sergey Protosenya 1197-2015 yılları arasında Rus doğalgaz şirketi Novatek'ten açıklama üzerine, sevilen iş adamının büyük işler başardığı ve ölümünün şüpheli olduğuna dair açıklamalar yapıldı. İş adamının serveti ise duyanlara yok artık dedirtti. Kişisel serveti 440 milyon dolar değerinde olduğu ise kayıtlara geçti.

Vladislav Avayev'in ölümü

Rus iş adamı Protosenya'nın ölümünden bir gün önce Rus enerji endüstrisi ile ilgilenen Vladislav Avayev, karısı Yelena ve kızları Marina Moskova'daki evlerinde ölü olarak bulundu.

Silah ile ölümlerin gerçekleştiği belirlenmesi üzerine silah da yabancı bir parmak izine rastlanılmadı. Peş peşe yaşanan üzücü haberlerden sonra iki olayın arasında ilişki olup olmadığına dair resmi açıklama henüz yapılmadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal