Rus Turistler Yasağa Rağmen Türkiye’den Vazgeçmiyor

Rus turistler, yasaklara rağmen yaz tatili için Türkiye'ye gelmek istiyor.

03.06.2021-18:54 - (Son Güncelleme: 03.06.2021-19:16) Rus Turistler Yasağa Rağmen Türkiye’den Vazgeçmiyor

Yaz tatilini Türkiye’de geçirmek isteyen Rus turistler harekete geçti. Kovid-19 salgını nedeniyle uçuş yasağı bulunan iki ülke arasında turistler turizm sezonu niçin muafiyet bekliyor. 

Rus turistler yaz tatilini Türkiye’de geçirmek için aylar öncesinden rezervasyon yaptırmıştı. Rus turistler, Türkiye’ye gelebilmek için imza kampanyası başlattı. Sadece Haziran ayı için rezervasyon sayısı bile 1 milyonu geçti. Rezervasyonlar hala devam ederken tur paketlerini iptal etmek istemeyen turistler ‘change.org’ sitesinden imza toplamaya başladı. Tatil için çoğunlukla Türkiye’yi seçen Rus turistler kampanyaya büyük destek verdi.

RUSYA-TÜRKİYE ARASI UÇUŞ YASAĞINA RUS TURİSTLERDEN TEPKİ

Rusya’nın Türkiye’ye uyguladığı uçuş yasağı geçtiğimiz günlerde bitmişti. Kovid-19 salgını kapsamında 15 Nisan’da Rusya’nın başlattığı uçuş yasağının süresi dolmuştu. Rusya’dan yapılan açıklamaya göre, Rusya-Türkiye arası uçuş yasağı 21 Haziran’a kadar uzatıldığını belirtilmişti. Buna en çok Rus turistler tepki, gösterdi. Ve bu uygulamanın kalkması için imza kampanyası başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal