Rus Kadın, Eşinin Barışma Teklifini Kabul Etmeyince Öldüresiye Dayak Yedi

Ankara'da güzellik uzmanı Rus Vera Chikareva kendisine karşı şiddet gösterdiği için evi terk ederek, boşanma kararı aldığı eşi Salih G. tarafından uzaklaştırma önlemi aldırmasına rağmen feci şekilde dayak yedi.

03.11.2020-13:37 - (Son Güncelleme: 03.11.2020-13:34) Rus Kadın, Eşinin Barışma Teklifini Kabul Etmeyince Öldüresiye Dayak Yedi

Güzellik uzmanı Vera Chikareva, bir buçuk sene önce tanıştığı sebze meyve toptancısı Salih G. ve 19 Ekim 2019'da dünya evine girdi. Chikareva, evlendikten bir müddet sonra kocası tarafından şiddet görmeye başladı ve her defasında onu affetti. Chikareva, geçen 2 Eylül tarihinde eşi yine şiddet gösterince savcılığa suç duyurusu yaptı. Ankara birinci Aile Mahkemesi, Salih G.'ye üç ay uzaklaştırma önlemi uygularken, Rus kadın evi terk ederek, boşanmaya karar verdi.

Fakat boşanmak istemeyen Salih G., uzaklaştırma önlemine rağmen önce 2 Ekim tarihinde, ardından da 25 Ekim'de eşini yine dövdü. Salih G., 25 Ekim günü konuşma bahanesiyle eşinin tek başına kaldığı evine gitti. Orada alkol içen Salih G., barışma isteğini kabul etmeyince gözü dönerek karısını saçından sürükleyerek banyoya götürüp, öldüresiye saldırdı.

Her yeri kanlar içinde kalan kadın, sesleri duyarak gelen komşusu ile eski eşiyle hastaneye götürüldü. Tedaviye alınan Chikareva'nın köprücük kemiğinin kırıldığı tespit edildi. Tedavisi sona eren Chikareva, darp raporu alıp kocasından şikayetçi oldu. Yakalanan Salih G., çıkarıldığı mahkeme tarafından özgür bırakıldı.

 '4 GÜN YATTIM BİR ŞEY YİYEMEDİM'

Gazetecilere başından geçenleri anlatan Vera Chikareva, bedenindeki darp izlerini göstererek, kocasına tepki verdi. Türkiye'ye yedi sene önce geldiğini ve bir buçuk sene önce eşi Salih G. ile tanıştığını anlatan Vera Chikareva, 'Geçen yıl ekim ayında evlenmiştim, yıl boyunca 5 kez darp edildim. Her akşam içki kullanıyor ve durmayı bilmiyor. Önceden darp raporu alıp uzaklaştırma kararı aldırtmıştım. Ama geçen hafta yine evime geldi. Burada da içki içmeye başladı. Sonra benim saçımdan tutup, duş kabinine götürdü, orada bana vurmaya başladı. Duş kabini kırıldı, ağzımda yüzümde derin izler kaldı. Vücudum tamamen kanlar içinde kaldı ve her yerim mosmor oldu. O sonra kaçtı ama ben ayakta duramadım. Köprücük köpüğüm kırılmıştı. 4 gün yattım, bir şey yiyemedim. Sonra kendime geldikten sonra karakola gittim, şikayetçi oldum, polise ifade verdim, inşallah ceza alır' diye konuştu.

'HAPİSHANE GİBİ BİR HAYAT BENİM İÇİN'

Darp edildikten sonra komşusu ile eski eşinin kendisiyle ilgilendiğini belirten Chikareva, şu ifadeleri kullandı:

'Bu süreçte bana komşum yardım etti, eski eşim yardım etti. Şu anda onun yanında duruyorum. Uzaklaştırma kararı var; ama kural dinlemiyor. Ben ondan uzak durmak istiyorum. Daha önce darp ettiği için 3 kez şans vermiştim; ama artık 1 gün dahi görmek istemiyorum. Dayak yedikten sonra 3 hafta, 1 ay evde duruyordum; darp izleri nedeniyle dışarıya çıkamıyordum. Belki onun amacı yüzümü mosmor yaparak, dışarı çıkmamı engellemek. Hapishane gibi bir hayat benim için. Ama dışarı çıkmam gerekiyor; çünkü çalışmam lazım. Boşanmak istiyorum, kurtulmak istiyorum'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal