19.05.2022-11:56 (Son Güncelleme:20.06.2022-16:28)


1

Fenerbahçe'de özellikle de geçtiğimiz sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri olan Mert Hakan Yandaş, Avrupa kulüplerinin radarına takıldı.



2

Zaman zaman sergilediği performansla birlikte A Milli Takım aday kadrosunda da kendisine yer bulan Mert Hakan Yandaş'ın performansı büyük bir beğeni toplamıştı.



3

Önümüzdeki sezon öncesinde Rus ekibi CSKA Moskova'nın Mert Hakan Yandaş'ı transfer edebilmek için Fenerbahçe'nin nabzını yokladığı öğrenildi.



4

Rus ekibinin kurmayları transferi bitirmek için yoğun çaba gösterdiği ve Fenerbahçeli yöneticilerle bir araya geldiği öğrenildi. Bu anlamda transferde yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanabileceği belirtiliyor.



5

CSKA Moskova Başkanı Evgeny Giner'in Yusuf Yazıcı'nın performansından etkilenerek takımda bir Türk oyuncu daha görmek istediği ve Mert Hakan Yandaş'ın transferine önem verdiği vurgulanıyor.



6

Futbol hayatına Oyak Renault takımında başlayan Mert Hakan ardından İzmir ekibi Altınordu'ya transfer oldu. Altınordu sonrasında ise Tirespor'a gitti. Sonrasında ise Menemen Belediyespor'un yolunu tuttu. Ardından ise kariyer sıçramasını yaparak Sivasspor'a transfer oldu.



7

Sivasspor sonrasında ise 2020'nin yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin kadrosuna katıldı. Ana mevkisi merkez orta saha olan Mert Hakan Yandaş, on numara pozisyonunda da görev alabilmektedir.



8

Oyuncu ile son olarak ise Rus ekibi CSKA Moskova'nın ciddi bir şekilde ilgilendiği belirtiliyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR