Rummenigge Avrupa Süper Ligi Hakkında Açıklama Yaptı

Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Alman devinin Avrupa Süper Ligi'nde yer almayacağını açıkladı.

20.04.2021-11:22 - (Son Güncelleme: 20.04.2021-11:22) Rummenigge Avrupa Süper Ligi Hakkında Açıklama Yaptı

12 kulübün Süper Lig'i kurmasının ardından gözler bu kulüpler arasında yer almayan devlere çevrilirken Bayern Münih'ten konuyla ilgili beklenen açıklama geldi.

UEFA'DAN MEMNUNUZ

Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Alman ekibinin Avrupa Süper Ligi'nde yer almayacağını ve kulübün UEFA tarafından açıklanan Şampiyonlar Ligi reformuna olumlu karşıladığını açıkladı.

YENİ REFORMLARI DESTEKLİYORUZ

Avrupa Süper Ligi'nin çözüm olmadığını dile getiren Rummenigge, 'Bayern Münih, Avrupa Süper Ligi'nin planlanmasına katılmadı. Bayern Münih olarak Şampiyonlar Ligi'nin yeni reformlarını destekliyoruz çünkü Avrupa futbolunun gelişmesi için doğru adımın bu olduğunu düşünüyoruz. Avrupa Süper Ligi'nin, koronavirüs nedeniyle oluşan ekonomik sorunları çözeceğini düşünmüyorum.' dedi.

FRANSIZLAR VE ALAMANLAR NE KADAR DİRENİR?

Fransa ve Alman takımları bu organizasyona karşı bu tutumlarının ne kadar süreceği ise merak konusu Avrupa Süper Ligi'ne girmeme konusunda kesin duruş sergileyen iki ülkenin takımları bu karardan ne zaman geri adım atar veya Avrupa Süper Ligi organizasyonu devam edebilir mi? soruları tüm futbolseverlerin hala cevap bulamadığı konular olarak göze çarpıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal