Rubenis Tekstil halka arz oransal dağıtım mı?

Bir tekstil mağazası olan Rubenis Borsa İstanbul’da kote olmaya hazırlanıyor. Rubenis Tekstil’in halka arzının ne zaman olduğu, dağıtımsal oranları merak ediliyor. İşte Rubenis Tekstil hakkında tüm merak edilenler…

24.06.2022-09:16 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-09:16) Rubenis Tekstil halka arz oransal dağıtım mı?

Perşembe günleri Sermaye Piyasası Kurulu((SPK) tarafından haftalık olarak yayınlanan halka arz işlemleri, tedbirler,cezalar gibi pek çok konu bültende yer alıyor. 23 Haziran 2022’de akşama doğru yayınlanmış olan bültende ise Rubenis Tekstil’in halka arzı onaylandığı açıklandı. Yatırımcılar bu haberin üzerine halka arzının ne zaman olduğu gibi pek çok soruyu araştıramaya başladı. Ruben is Tekstil’in halka arz işlemlerinde mevcut bulunan 50 milyon TL nominal değeri olan sermayenin24.5 milyon TL nominal değere yükselterek toplamda 74.500.000 TL nominal değere ulaşacaktır.Bununla birlikte ortaya çıkan 24.500.000 adet hisse senedi de arza sunulacaktır.

Rubenis Tekstil halka arz talep toplama fiyatı ne kadar?

Rubenis Tekstil hisseleri hakkında bilgi almak isteyenler araştırmalarını yaparken SPK tarafından dün yayınlanan bültende halka arz için 12,50 TL sabit fiyat şeklinde satışta olacağı açıklandı.

Rubenis Tekstil Halka Arzı

Rubenis Tekstil ne zaman halka arz edilecek?

Yatırımcıların en çok merakla beklediği halka arz işlemlerinin ne zaman yapılacağıdır. Henüz firmanın ne zaman halka arz işlemleri yapacağı bilinmemektedir. Ahlatçı Yatırım liderliğinde yapılacak olan arz ve talep toplama işlemleri şirketin yapacağı açıklama sonrasında tarihler belli olacaktır.

Rubenis Tekstil eşit dağıtım mı oransal dağıtım mı?

Ahlatçı Yatırım tarafından SPK’ya sunulmuş olan belgelerde firmanın halka arz işlemlerinde “Eşit Dağıtım” yönetim sisteminin uygulanacağı ifade edilmiştir.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal