RTÜK Başkanı, Hadise’nin Klibi İle İlgili Açıklamalarda Bulundu!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, şarkıcı Hadise'nin Sıfır Tolerans şarkısının klibine verilen ceza ile ilgili yıllar sonra açıklamalarda bulundu

12.04.2021-13:51 - (Son Güncelleme: 12.04.2021-13:51) RTÜK Başkanı, Hadise’nin Klibi İle İlgili Açıklamalarda Bulundu!

Şarkıcı Hadise'nin 2017 yılında çıkardığı Sıfır Tolerans klibi açık sahneler bulunduğu sebebiyle bazı kesimler tarafından eleştiriye maruz kalmıştı. Klip için devreye giren RTÜK, klibi yayınlayan birçok kanala reklam gelirlerinin %2'si kadar para cezası verilmesine karar verilmişti. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin de o ceza hakkında ilk kez samimi açıklamalarda bulundu.

İZLENMELERİ ARTTI!

Fransız model Aurelien Muller'in rol aldığı Sıfır Tolerans şarkısının klibi müstehcen bulunduğu sebebi ile Hadise'nin ceza verilen klibiyle ilgili açıklama yapan Şahin, ‘Cezanın yerindeliğine inanan biriyim. Bazen verdiğimiz cezalarla o klibi daha da popüler hale getiriyoruz. 'Hadise'nin klibine ceza verirsek klip daha da popüler olur, vermeyelim o yüzden' demiştim. Arkadaşlarımız verme taraftarıydı, cezayı verdik, klip daha çok izlendi. Herkese açık olan basın organında çıplak görüntülerin yayınlanması doğru değil. Alkol ve tütün kullanımını özendirecek içeriklere de müdahale ediyoruz’ ifadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal