20.08.2020-15:28 (Son Güncelleme:30.04.2024-07:27)


1

NBCUniversal'ın 25 yıllık patronu Ronald Meyer'in oyuncu Charlotte Kirk’le yıllar önce olan ilişkisi ortaya çıktı. NBCUniversal şirketinin Başkan Yardımcısı Meyer'in bu yasak aşk hakkında aldığı tehditler görevinden istifa etmesine neden oldu. İşte haberin detayları...



2

Hollywood’da ünlü yapımcı Harvey Weinstein’ın taciz olayının ardından patlak veren olayların arkası kesilmiyor. Universal’ın üst düzey yöneticilerinden Ronald Meyer, hakkındaki yasak aşk ve şantaj iddiaları sonrası istifasını verdi.



3

ABD basınına yansıyan haberlere göre; 75 yaşındaki Meyer'in 2012 yılında oyuncu Charlotte Kirk’le ilişkisi vardı. O dönem Ronald Meyer 67, Charlotte Kirk ise 20 yaşındaydı. Bu ilişkiyi hem medyadan hem de eşi Kelly Chapman’dan gizlemek isteyen Meyer, Kirk’e sessiz kalması için yüklü miktarda para ödedi.



4

İkilinin yolları bir süre sonra ayrılırken, Meyer aradan geçen uzun yıllar sonra bu yasak aşkla ilgili şantaja maruz kalmaya başladı. Şantaj yapan kişiler Meyer’den para alamayınca, ellerinde bulunan her şeyi Meyer’in şirketi NBCUniversal’a gönderdi.



5

Ronald Meyer, şirket yönetimiyle yaptığı görüşmelerin ardından, hem kendisi hem de şirkete zarar vermemek adına görevinden ayrılma kararı aldığını bildirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr