20.01.2020-17:31 (Son Güncelleme:25.04.2024-15:10)


1

Tropik iklimlerde yetişen kudret narı birçok kişinin muzdarip olduğu varis tedavisine çözüm olurken aynı zamanda faydalarıyla doğal ilaç işlevi görüyor. İçeriğinde bulunan yüksek C vitamini, mineral, lif kaynağıyla insan sağlığını olumsuz etkileyen birçok sorunu tedavi etmeye yarıyor. İşte kudret narının bilinmeyen faydaları!



2

Tümör Oluşumunu Engeller

Tümör Oluşumunu Engeller

Kudret narı, içeriğinde var olan likopen ve lutein sayesinde tümör oluşumunu ve tümörün büyümesini önler. Kanser hücrelerinin gelişimini önler, sağlıklı hücrelere zarar vermeden kanserli hücrelerin yok olmasına yardımcı olur.



3

Romatizma ve Varise İyi Geliyor

Romatizma ve Varise İyi Geliyor

Kudret narı, romatizma ve varis ağrılarına birebirdir. Kudret narını bacaklarınıza sürüp tüm gece beklettiğiniz zaman varis ağrılarından sizi kurtarır. Aynı şekilde romatizma ağrılarını gidermek için de yardımcı olur.



4

Bağışıklığı Güçlendirir

Bağışıklığı Güçlendirir

İçerdiği E vitamini ve proteinler sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirir. Bakteri, mikrop ve virüslere karşı korumaya yardımcı olur.



5

Kan Şekeri Seviyelerini Korur

Kan Şekeri Seviyelerini Korur

Kudret narı, kandaki şeker seviyesini doğal olarak dengeleyen Polypeptide-p veya p-insülin adı verilen insülin benzeri bir bileşim içerir. Düzenli olarak tüketildiğinde, kan şekeri düzeyini tip 2 diyabet hastalarında önemli ölçüde düşürdüğü bilimsel olarak kanıtlanmıştır.



6

Kanı Temizler

Kanı Temizler

Anti-oksidan ve anti-mikrobiyal özelliği ile kan bozuklukların karşı etkili olan kudret narı, kandaki toksinleri temizler.



7

Cildi Korur

Cildi Korur

Kudret narı, güneşin zararlı ışınlarından cildi korur. Egzama, çıban ve sedef gibi cilt hastalıklarının tedavisinde kullanılan kudret narı, akne tedavisi, cilt lekeleri ve derin cilt enfeksiyonlarına karşı etkilidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR