11.06.2022-08:15 (Son Güncelleme:11.08.2023-09:56)


1

Rol aldıkları diziden ayrılan ya da kovulan ünlüler

Rol aldıkları diziden ayrılan ya da kovulan ünlüler

Çeşitli sebeplerden rol aldıkları diziden kovulan ya da ayrılan ünlü isimler var. Bu ünlü isimlerin kimisi annesi bütün işlerine karıştığı için, kimisi rol arkadaşıyla uygunsuz yakalandığı için, kimisi rol arkadaşından şiddet gördüğü için, kimisi işini tam olarak ciddiye alıp çalışmadığı için kimisi de uyuşturucu kullanımından dolayı işten ayrıldı ya da kovuldu. Ünlü oyuncuların başına kötü olaylar gelince de oynadıkları dizilerden ayrılmak zorunda kaldılar. Açıkçası kimi ünlü oyuncu işten ayrılmakta haklı olsa da kimi ünlü oyuncuyu işten çıkarmak da çok yerinde bir hareket olmuş.



2

Deniz Çakır

Deniz Çakır

Deniz Çakır'ın alkol almasından rahatsız olan yönetmeni ünlü oyuncuyu işten çıkardı.



3

Buce Buse Kahraman

Buce Buse Kahraman

Yalı Çapkını dizisinin en çok konuşulan isimlerinden biriolan Buce Buse Kahraman, yeni sezonda kadroda yer almayacak. Geçtiğimiz sezon dizinin fanları tarafından ağır eleştirilere maruz kalan genç oyuncu, Yalı Çapkını'nın ikinci sezonunda olmayacak.



4

Ufuk Özkan

Ufuk Özkan

Hastalığı ile hayranlarını endişelendiren oyuncu Ufuk Özkan son halini paylaşarak sağlık durumu hakkında bilgi vermişti. Özkan'ın sağlık durumu yaz aylarında yeni bir projede yer almasına izin vermedi. Ünlü oyuncu sağlık durumu yüzünden kadrodan çıkarıldı.



5

Aile dizisinin başarılı oyuncusu Ushan Çakır, rol arkadaşını darp ettiği haberleriyle tanınıyordu. Seneler sonra yeniden boy gösteren Çakır Aile'den ayrılan ilk oyuncu oldu.



6

Yasak Elma

Yasak Elma

Yasak Elma’da Engin rolüne hayat veren Bekir Aksoy projeye ansızın başına gelen talihsiz bir olay nedeniyle veda edecek. Diziden ayrılacak bir diğer isim ise Şebnem Dönmez…



7

Su Kutlu

Su Kutlu

Güzel Köylü dizisi için Muğla'ya giden oyuncu bir barda olay çıkardı ve bu yüzden işinden kovuldu.



8

Şevket Çoruh

Şevket Çoruh

16 yıldır ekranlarda devam eden ve Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar'da veda! Dizinin sevilen karakteri Mesut (Şevket Çoruh) diziye veda ediyor.



9

Ezgi Asaroğlu ve Ushan Çakır

Ezgi Asaroğlu ve Ushan Çakır

Leyla ile Mecnun dizi çekimlerinde Ezgi Asaroğlu, Ushan Çakır'dan şiddet görmüştü.



10

Çağrı Bayrak

Çağrı Bayrak

Sezon finali çekimlerine alkollü olarak giden Çağrı Bayrak, sette duran sabit ekipmanların yerinin değiştirilmesi için B.E’ye emir verdi. B.E, mekan yetkililerin ekipmanların yerinin değiştirilmesine izin vermediğini belirtince, Bayrak hem B.E’ye hem de tüm ekibe küfürler yağdırdı. O sırada alkol almaya devam eden Çağrı Bayrak, dizinin yapım sorumlusu A.T ile kavga edip üzerine yürüyünce olay idari yapımcı T.D’ye bildirildi. Durum böyle olunca oyuncularında kavgaya karıştığı iddia ediliyor.



11

Selin Demiratar

Selin Demiratar

Adanalı dizisindeki tuhaf istekleri yüzünden işinden oldu.



12

Didem Erol

Didem Erol

Goncakaranfil dizisinden daha ilk bölümünden kaprisleri yüzünden kovulmuştu.



13

Gonca Vuslateri

Gonca Vuslateri

Gönül İşleri dizisinde Can Yaman ile öpüşürken yakalandığı için kovuldu.



14

Ceren Hidistan

Ceren Hidistan

Sakarya Fırat dizisinde oynayan oyuncu çekim planını aksattığı için kovuldu.



15

Caner Kurtaran

Caner Kurtaran

Uyuşturucu yüzünden Yaprak Dökümü dizisinden kovulmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr