Roblox çöktü mü, neden açılmıyor?

Roblox Neden Açılmıyor? Roblox'a girmek isteyen ama giremeyen oyuncular Roblox'a neden giremediklerini araştırmaya başladı. Peki Roblox'a neden erişilemiyor? Roblox çöktü mü? İşte detaylar...

25.04.2022-23:24 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-23:24) Roblox çöktü mü, neden açılmıyor?

Roblox'a erişemeyen oyuncular şikayet etmeye başladı. Bu ay içerisinde çökme ihtimali olan tüm uygulamaların isimlerini sizlerle bu yazımızda paylaşacağız. Bu uygulamalardan biri de binlerce kullanıcısı olan ve içinde aksiyon oyunlarını barındıran Roblox uygulaması oldu. Peki Roblox neden çöktü? İşte detaylar...

Bu haberimizde sizlere Roblox ile alakalı merak edilen sorulardan bahsettik. Roblox uygulamasına giriş yapamayan oyuncular neden giriş yapamadıklarını araştırıyor. Bazı kullanıcılar ise Roblox'un çöküp çökmediğini merak ediyor. Eğer ki bir oyuna erişim sağlayamıyorsanız bu genelde oyunun çöktüğüne ya da bakıma alındığına işarettir. Daha detaylı bilgiye ulaşmak için haberimizi okuyabilirisiniz. Roblox'un neden çöktüğünü, bir oyunun hangi nedenlerden çöktüğünden bahsettik.

Roblox neden açılmıyor?

Oyuncular, oyun ile alakalı bir iyileştirme esnasında, yama ya da sunucu iyileştirmelerinde uyarılarla karşılaşmaktadır. Eğer ki Roblox'a girmeye çalışırken karşınıza "Bakım Arası" uyarısı çıkıyorsa oyuna giremezsiniz. Oyun ile alakalı bakım araları genelde uygulamanın resmi internet sitesinde duyurulmaktadır. Bunun yanı sıra bakımın neden olduğunu ve ne kadar süreceğini sosyal medya hesabı üzerinde duyuruluyor. Roblox'un açılmamasının nedeni oyundan kaynaklı bir sorundur. Bakım yapılırken oyun bir süre devre dışı kalıyor. Bakım molası sona erdikten sonra kullanıcılar geri uygulamaya erişebilecekler.

Bu haberimizde sizlere Nisan ayı içinde çökme ihtimali olan bütün uygulamalardan bahsettik. Bugün çoğu bilgisayar oyununda bakım molası ile alakalı kısa süreli devre dışı kalma durumu meydana geldi. Normalde bakım saatleri hem yurt dışında hem de ülkemizde geceleri yapılmaktadır. Ama bazı sıkıntılar dolayısıyla bu bakımlar gündüz de yapılmaktadır.

roblox çöktü mü

Roblox çöktü mü?

Herhangi bir oyunun çökmesindeki en temel neden oyunun yeni güncelleme almasıdır. Bu güncellemeler esnasında kullanıcılar oyunlara giriş yapamazlar. Bunun yanı sıra online oyunlarda bakım molası yapılmaktadır. Bu sırada da oyuna eirişim kısıtlanır. Yani bir oyun şu nedenlerden dolayı çöker:

- Güncelleme yapılırken,

- Hatalar düzeltilirken,

- Sunucu ile alakalı sorunlar yaşanırken.

Yukarıda belirtilen sebeplerden dolayı Roblox çökmüş olabilir.

Kullanıcılar Roblox çöktü mü sorusunu da sık sık araştırıyor. Eğer ki sisteme giriş yapamıyorsanız belli bir süre sonra tekrar giriş yapmayı deneyiniz. Sizin sisteme giremediğiniz esnada oyunla alakalı bakım molası yapılıyor olabilir. Zaten böyle olduğunda kullanıcıların karşısına "Bakım Molası" uyarısı çıkmaktadır.

Klaik oyunlarda bakım süresi genelde 30 dakika ile 1 saat arasında değişmektedir. Roblox Crash sırasında oyunun resmi web sitesini veya sosyal medya hesaplarını kontrol edebilirsiniz. Bu sayede bakım saatinizin ne kadar kaldığını öğrenebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal