Robinho, Kone ve Bifouma’dan Türkiye’ye EURO 2024 Desteği!

Demir Grup Sivasspor'un yıldız oyuncuları Robinho, Arouna Kone ve Thievy Bifouma, Türkiye'nin EURO 2024 adaylığına destek oldu.

08.06.2018-10:25 - (Son Güncelleme: 08.06.2018-10:22) Robinho, Kone ve Bifouma’dan Türkiye’ye EURO 2024 Desteği!

Türkiye'nin EURO 2024 adaylığıyla ilişkin açıklamalarda bulunan Robinho, Kone ve Bifouma, EURO 2024'ün Türkiye'de yapılması gerektiğini belirtti.

İstanbul'un büyük bir kent olduğunu vurgulayan Robinho, "İstanbul dediğinide, bence çoklu kültürü aklınıza getirmelisiniz. İstanbul, dünyanın en güzel kenti. Burada neye ihtiyaç duyarsanız elinizin altında bulmanız mümkün. İstanbul'u harika bir şehir olarak tanımlayabilirim." ifadelerini kullandı.

Kone, Türk mutfağının zenginliğine değinerek, "Türk mutfağı hakkında söylenecek söz yok. Özellikle kebap olmak üzere pek çok lezzetli yemekleri mevcut. Başka yerde bulamayacağınız lezzetleri var. Hepsini burada denemek gerek." şeklinde konuştu.

Bifouma ise Türkiye'de yeni inşa edilen stadyumlara vurgu yaparak, "EURO 2024 için Türkiye'nin adaylığına destek veriyorum. Gerçekten saygılı insanlara sahip, harika bir ülke. Büyüleyici statları var ve futbolla yatıp kalkıyorlar. Kültürleri ne olursa olsun herkese saygı gösteriyorlar." değerlendirmesinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal