Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan Galibiyet Açıklaması!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında oynadıkları Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında aldıkları galibiyetin ardından düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

06.11.2021-13:51 - (Son Güncelleme: 06.11.2021-13:58)

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında uzun bir süredir galibiyet serisi yakalamak isteyen Çaykur Rizespor, kendi sahasında oynadığı karşılaşmada ligin en formda ekiplerinden biri olan Aytemiz Alanyaspor karşısında aldığı 2-0'lık galibiyet ile oldukça önemli bir 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

RİZESPOR ALANYA KARŞISINDA GALİP GELDİ

Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın göreve başlamasıyla birlikte Spor Toto Süper Lig'de yenilgi yüzü görmeyen Aytemiz Alanyaspor'a karşı sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan Çaykur Rizespor, aldığı 3 puan ile alt sıralardan kurtulma adına oldukça önemli bir adım attı.

HAMZA HAMZAOĞLU'NDAN GALİBİYET AÇIKLAMASI

Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Takım olma yolunda olumlu gelişme sağladık. Bugün iyi bir takıma karşı iyi galibiyet aldık. Bizim için çok önemliydi. Deplasmanda alacağımız iyi sonuçlar ise bizi daha iyi edecek. Haftalardır kaybetmemize rağmen iyi yoldaydık. İyi çalışıyoruz, bireysel olarak üstüne koyduk. Takım olma yolunda olumlu gelişme sağladık. Bugün iyi bir takıma karşı iyi galibiyet aldık. Bizim için çok önemliydi. Milli arada eksiklerimizi tamamlamalıyız. Bundan sonra her maçımız bir final havasında. Her maçtan sonra bir final daha. Kazansak da kaybetsek de işin sonu olmayacak. Şimdi Konya'daki finale hazırlanacağız. Hafta içi buna göre çalışıyoruz. Bu hafta nasıl oynayacağımızı konuşuyoruz. Nasıl oynayacağımızın içerisinde hücum, savunma her şey var. Efecan ve Emre özel oyuncular. Onları mümkün olduğu kadar az topla buluşturmak çok önemliydi. Baiano ve Dokovic iyi işler yaptı. Skoru bulduktan sonra kapanmış gibi görünsek de taktik açıdan önemliydi. Güzel bir galibiyet aldık. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal