Rize'nin 70 Yıllık Hayali Gerçek Oluyor!

Rize'de bulunan Salarha Tüneli'nin açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tünel sayesinde yarım saat süren yolun, 5 dakikaya ineceğini belirtti.

04.09.2021-15:33 - (Son Güncelleme: 04.09.2021-16:55) Rize'nin 70 Yıllık Hayali Gerçek Oluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize'nin 70 yıllık hayali olduğunu ifade ettiği  Salarha Tüneli'nin açılışında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''Salarha Tüneli sayesinde önceden 14 kilometreyi bulan ve yarım saat süren ulaşım artık 4,5 kilometre civarına ve 5 dakikaya inecektir.'' ifadelerini kullandı.

'ELİMİZDEKİ POTANSİYELİN KIYMETİNİ BİLMEK ZORUNDAYIZ'

Tünel açılışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Rant hırsına cehalete buralarda tekrar yaşanmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Başka Rize, Karadeniz, Türkiye yok. Elimizdeki potansiyellerin kıymetini bilmek mecburiyetindeyiz. Türkiye'de bir kesim var 19 yılda siz ne yaptınız ki diye soruyor. Bu soruyu kimlerin sorduğunu biliyorsunuz değil mi? Böyle bir soruyu ancak ne kendisi ne evlatları bu ülkede yaşamamış olan birisi sorabilir. Türkiye'nin 19 yılda nereden nereye geldiğinin şahidi bu milletin kendisidir. Bay Kemal'e sesleniyorum; gelin de Rize'yi görün dikili bir ağacınız yok.'' şeklinde konuştu.

'TERÖR KORİDORUNU YIKTIK, ATTIK'

Sınır güvenliğimizi tahkim ederek güneyimizi kuşatmayı hedefleyen terör koridorunu yıktık, attık şeklinde konuşan Erdoğan ifadelerine ''Ardı ardına yaşanan nice siyasi, sosyal, ekonomik saldırı dalgasının ardından salgın ve tabii afetlerle adeta büyük imtihanlar geçirdik. Bunca musibetin teki bile başka bir ülkede yaşansa veya geçmişte bizim başımıza gelse ortaya çıkacak krizin altından bunlar kalkamazdı ama biz kalktık.'' diye devam etti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal