Rıza Çalımbay'dan Hakem Tepkisi!

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Medipol Başakşehir beraberliğinin ardından açıklamalarda bulundu.

10.02.2020-08:43 - (Son Güncelleme: 10.02.2020-10:30) Rıza Çalımbay'dan Hakem Tepkisi!

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Medipol Başakşehir beraberliğinin ardından açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

Mutlaka iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyordu. Bundan 2 gün önce kupa maçı oynadık, bugün maalesef takımımızı etkileyecek 5-6 sakatımız vardı. Kulübemizde de müdahale edecek şekilde ofansif oyuncumuz yoktu.

Gol yememize rağmen oyundan kopmadık ve golümüzü bulduk. İlk yarıda iyi oynadığımız dönemlerde de son paslara biraz dikkat edebilseydik rahatlıkla galip gelebileceğimiz bir maçtı. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Hiçbir mazeret değil, gerçekten mükemmel bir oyun oynadık. Sadece Gaziantep’te istediğimiz oyunu oynayamadık, orada biraz değişik şeyler oldu, hakem arkadaşlarımız...

Bugün tabii ki üzüldüğümüz şeylerden bir tanesi, bir kere de bizim için VAR’a... Şu anda Türkiye’de en çok gol atan takımlardan bir tanesiyiz ama maalesef bir tane bile penaltımız yok. Penaltı pozisyonumuz mu yok, bir sürü var. Bir VAR’a gitseler belki bir bakarlar, ince bir şey görürler. VAR’daki hakem arkadaşlarımız Çaykur Rizespor maçında 1 santimetre ile golümüzü yedi. Şuna da bir bakabilirlerdi.

Takımının oyunundan çok memnun olduğunu dile getiren Çalımbay, yollarının çok uzun olduğunu ifade etti. Ligde gelecek hafta deplasmanda Trabzonspor ile kritik bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Çalımbay, "Trabzon’da çok çok önemli bir maç oynayacağız. Gerçekten bizim için de Trabzonspor için de önemli. Burada tek hedefimiz puan veya puanlarla dönmek. Takımıma inanıyorum eğer eksik arkadaşlarımız da gelebilirse inşallah, çoğunun gelebileceğini zannetmiyorum ama gelebilirlerse daha alternatifli bir kadroyla gitmiş olacağız.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal