Rıza Çalımbay'dan Galibiyet Yorumu

Spor Toto Süper Lig'in 38. Haftasında Demir Grup Sivasspor, sahasında Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup ederken Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maç sonu açıklamalarda bulundu.

29.04.2021-21:41 - (Son Güncelleme: 29.04.2021-21:41) Rıza Çalımbay'dan Galibiyet Yorumu

Ligde haftalardır yükselen form grafiğini sürdüren Sivasspor, Avrupa kupalarını gitme umuduğunu da sürdürmüş oldu.

Spor Toto Süper Lig'de yükselişi ile dikkatleri üzerine çeken Demir Grup Sivasspor, kümede kalma mücadelesi veren rakibi Yemi Malatyaspor karşılaşmasından sahadan galibiyetle ayrıldı.

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bulunduğumuz konum itibariyle yukarıya oynamak istiyorsak bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Malatya’nın bulunduğu konumdan dolayı bu maçın çok zor olacağı belliydi. Gerçekten de öyle oldu, çok güzel ve mücadeleci bir maç oldu. Bizim güzel pozisyonlarımız vardı. Biraz son paslarda dikkat edebilseydik güzel bir skor yakalayabilirdik. Takımımdan çok memnunum, maçın başından sonuna kadar gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Maça sonradan giren arkadaşlarımız çok iyi mücadele ediyorlar ve skora etki ediyorlar. Yine aynı şey oldu. O yüzden takımımı tebrik ediyorum. Kalan 4 maçımızı çok iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor. Şimdi bizim önümüzdeki maç final maçı. Tek düşüncemiz Gaziantep maçı. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal