Rıza Çalımbay, Antalyaspor maçının ardından Nuri Şahin'e oyuna aldığı oyuncular nedeniyle sitem etti

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, zorlu Antalyaspor deplasmanında aldıkları 1-0'lık mağlubiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında sitem etti.

07.03.2022-09:25 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-11:11)

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasının kritik maçlarından biri olan Antalyaspor - Sivasspor karşılaşmasında ev sahibi ekip Fernando'nun frikikten kaydettiği mükemmel golle sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

Rıza Çalımbay'dan Nuri Şahin'e sitem!

Konuk ekip Sivasspor'un maç boyunca oldukça baskılı ve etkili bir oyun oynamasına rağmen golü bulamadığı karşılaşmada Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Antalyaspor'un teknik sorumlusu Nuri Şahin'e oyuna aldığı defans oyuncuları nedeniyle sitemkar sözler söyledi. Rıza Çalımbay, Antalyaspor maçının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

Antalyaspor Sivasspor karşılaşamsı

' İlk yarıda istediğimiz gibi oynayamadık. Antalyaspor'da iyi oynamadı. Maalesef frikikten yediğimiz golle devreyi kapattık. İkinci yarıya hem oyuncu hem de taktik değişikliği olarak çok iyi başladık. Antalyaspor'u sahasından çıkarmadık. Çok pozisyonlar yakaladık. Son pasları maalesef değerlendiremedik. Antalyaspor son 10 dakika elinde ne kadar defans oyuncusu varsa oyuna aldı. Biz her türlü girişimi yaptık. Riske de girdik ama gol atamadık. Bizim için hakikaten üzücü bir mağlubiyet. Belki de rahat kazanacağımız bir maçtı ama olmadı. Bundan önce nasıl gol atamayıp kaybettiysek yine bunlardan bir tanesi oldu. ' ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal