20.12.2021-16:29 (Son Güncelleme:14.01.2022-15:17)


1

XRP GÜVENİLİR Mİ?

XRP GÜVENİLİR Mİ?

Diğer kripto paralar gibi halka açık ve madenciliği özgürce yapılan bir para olmak yerine XRP direkt olarak bir şirket tarafından yönetilmektedir. 10 yıla yakın bir piyasa hakimiyeti sonucu XRP oldukça güvenilir olarak tanımlanmaktadır.



2

BITCOIN’DEN FARKI NEDİR?

BITCOIN’DEN FARKI NEDİR?

Bitcoin, ürün ve hizmet ödemeleri için geliştirilmiştir. Ripple ise banka ve ödeme ağlarını hedef almıştır. Ripple, mevcut bankacılık ödeme yöntemlerinden daha ucuz ve daha güvenli bir şekilde gerçek zamanlı varlık transfer sistemi oluşturmaktır. Bitcoin madencilik temellidir.



3

XRP para birimi bir kayıt defteri ve doğrulama sunucusu ağıyla çalışır. Başlangıçta tüm tokenlar zaten Ripple için yaratılmıştır. En fazla 100 milyar token vardır. Piyasadaki XRP miktarını Ripple Labs belirler. Şu ana kadar 40 milyardan fazla XRP piyasaya sunulmuştur. BTC halka açık, Ripple özel şirkettir.



4

GELECEĞİ

GELECEĞİ

Piyasa oldukça sert bir düşüş noktasında. XRP de kendi direnç noktalarını test ediyor. En büyük 10 paradan biri olan XRP’nin ne yöne gideceği tam kestirilemiyor. Destek noktalarının altına düşen kripto para için zorlu günler yakın görünüyor. Yine de Ripple kullanıcıları elinden paralarını çıkartmamaya gayret gösteriyor. Çoğuna göre XRP geleceğin en güvenilir paralarından biri olacak.



5

XRP FİYATI

XRP FİYATI

En üst noktası 1,97 dolar olan XRP, her dijital para gibi acı çekme noktasında. Şu an 0,75761 dolar seviyesinde ilerlemektedir. Uzun süredir düşüşe devam etmektedir lakin tüketicileri hala kullanmaya devam etmektedir. Şu an TL olarak XRP 10,378 TL’dir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR