Rıdvan Dilmen’den Trabzonspor-Beşiktaş derbisi için çok konuşulacak sözler

Süper Lig’in 29’uncu haftasının kapanış karşılaşmasında Trabzonspor sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk 45 dakikası golsüz tamamlanırken, iki takımda gol pozisyonlarına girmekte oldukça zorlandı.

17.04.2023-13:06 - (Son Güncelleme: 17.04.2023-17:16)

İlk 45 dakikanın tamamlanmasının sonrasında ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, TV 8,5 ekranlarında karşılaşmaya dair dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Dilmen, "Son yıllarda gördüğüm en vasat Trabzonspor-Beşiktaş maçı." ifadelerini kullandı.

"En vasat Trabzonspor-Beşiktaş maçı"

Mynet’te yer alan haber göre Rıdvan Dilmen karşılaşma için oldukça sert eleştirilerde bulunarak "Dünya Kupası'ndan sonra ligimizde ilk kez bir maç tam 45. dakikada bitti herhalde. Mert'in hangi renk forma giydiğini hatırlayan var mı? Son yıllarda gördüğüm en vasat Trabzonspor-Beşiktaş maçı." şeklinde konuştu.

Rıdvan Dilmen'den çok konuşulacak sözler

 "Pozisyona giremediler"

Sözlerine devam eden Rıdvan Dilmen "Beşiktaş, Şenol Güneş'ten sonra ilk kez savunmada bu kadar pas yapmıştır. Trabzon gibi bir deplasmanda hiç pozisyon vermemek önemlidir ama kendi tarzlarında pozisyonlara da giremediler. Belki de bunu istedi hoca ama Beşiktaş'a 1 puan hiçbir türlü yaramaz." dedi.

"Görüntü var ses yok"

A Spor ekranlarında mücadelenin ilk yarısını değerlendiren Erman Toroğlu da "Görüntü var ama ses yok. İki kalecinin de kurtardığı top yok. İki takımın pozisyonu da yok. Orta sahada mücadele var" ifadelerini kullandı.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal