Rıdvan Dilmen'den Galatasaray Teknik Direktörlüğü İçin Beklenmedik Açıklama

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Fatih Terim ile yolların ayrılacağı iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

09.01.2022-15:10 - (Son Güncelleme: 09.01.2022-15:10)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da haftalardır kötü gidişat devam ediyor. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından sarı kırmızılı taraftarların tepkisi her geçen gün artarak devam ediyor.

TARAFTARLARIN TEPKİSİ ARTIYOR

Galatasaray son olarak Spor Toto Süper Lig'de oynadığı Giresunspor karşılaşmasında sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılmış ve maçın hemen ardından taraftarlar futbolcular ve teknik direktör Fatih Terim'e tepki gösterdi.

HAYAL KIRIKLIĞI YARATMIŞTI

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 9 karşılaşmada Galatasaray sadece 1 galibiyet alabilirken, 4 mağlubiyet ve 4 beraberlik alarak ciddi bir puan kaybı yaşamış ve taraftarlarını hayal kırıklığına yaratmıştı.


YERİNE GELECEĞİ ADAYLAR BİLE KONUŞULUYORDU

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in takımdan ayrılacağı yönündeki haberler iyice artmış durumdayken, tecrübeli teknik adamın yerine ise çeşitli adaylar yazılmıştı. Fatih Terim ise ortaya çıkan iddiaların ardından takımdan ayrılmayacağını açıklamıştı.

RIDVAN DİLMEN'DEN SERT AÇIKLAMA

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim ile yolların ayrılacağı yönündeki iddialar ile ilgil olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Şampiyonluk şansı kalmadı. Bir istifa olur mu, olmaz? Klopp da gelse Guardiola da gelse Fatih Terim gidemez. Avrupa'da son 16 var. Takım devam ediyor. Yeni bir hoca gelse, Galatasaray elense, ne olacak? Böyle bir risk alınmaz ' ifadelerini kullanarak yönetim ve futbolculara tepki içerisinde olan sarı kırmızılıların duygularına tercüman oldu. ' ifadelerini kullanarak Galatasaray taraftarlarına seslendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal