Rıdvan Dilmen'den, Fatih Terim'e Sert Sözler!

Rıdvan Dilmen, karşılaşmanın yapılmasına sitem eden Fatih Terim'i sert eleştirdi.

16.03.2020-10:53 - (Son Güncelleme: 16.03.2020-10:48) Rıdvan Dilmen'den, Fatih Terim'e Sert Sözler!
Galatasaray ile Beşiktaş arasında yapılan derbi ve 0-0 biterken maç sonu açıklamalar yapan Fatih Terim'in gündeminde koronavirüs vardı.

"BİZİM CANIMIZ, BİZİM AİLEMİZ YOK MU?"

Salgın sebebiyle birçok lig durdurulurken derbi maçının yapılmasını eleştiren deneyimli teknik direktör, "Allah korusun, şurada top toplayıcı çocuklar var, bizim canımız, bizim ailemiz yok mu? Hiç mi Allah'tan korkmuyorsunuz? Sağlığımız ve hayatımız söz konusu. Hangi bilimsel yaklaşım ve tedbirle bu lig maçlarını oynatıyorsunuz?" ifadelerini kullanmıştı.

Terim'in bu konuşmasını yorumlayan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, sert bir eleştiri yaptı.

"NEDİR BU KADAR TEPKİ?"

Rıdvan Dilmen, "Mustafa Cengiz ve Fatih Terim'in açıklamalarını dinledim. Sporcuları tabii ki devlet koruyacak. Böyle bir karar alınıyor, uygulanıyor. Bu maçların seyircisiz oynanma kararı perşembe akşamı 19:00'da alındı. Aynı gün 12:00'de Nihat Özdemir 'Seyircili oynanacak' dedi. 19:00'daki açıklama sonrası 'Neden ertelenmedi?' diye tepkiler oldu. Bu virüs 72 saat önce mi çıktı? Salı günü bu ligler oynanmasın deseydiniz anlardım. Nisan sonuna kadar da maçlar ertelense, bundan sonra zaten seyircili maç oynanmaz. Devlet, 80 tane bilim adamıyla konuşmuş ve bu kararı almış. Dua mı edecekler biri ölsün diye? Nedir bu kadar tepki?" diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal