Rıdvan Dilmen, İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'deki geleceği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 33. haftasında kendi evinde Göztepe'yi 2-0 mağlup etti. Kadıköy'de alınan galibiyet sonrası takımın teknik direktörü İsmail Kartal hakkında Rıdvan Dilmen'den dikkat çeken açıklamalar geldi.

17.04.2022-14:17 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-14:29) Rıdvan Dilmen, İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'deki geleceği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Süper Lig'de son olarak Fenerbahçe ile Göztepe arasında oynanan mücadelenin yankıları sürüyor. Karşılaşmadan Fenerbahçe 2-0'lık galibiyet ile ayrılırken, takımın teknik direktörü İsmail Kartal taraftarlardan büyük alkış aldı. Normal şartlarda bu sezon sonuna kadar anlaşılan İsmail Kartal'ın takımdaki geleceği ise çok büyük merak konusu haline geldi. Taraftarlardan İsmail Kartal ile devam edilmesi yönünde ciddi bir talep varken Ali Koç'un nasıl bir karar ortaya koyacağı ise gündem oldu. Teknik adamın geleceği ile ilgili son olarak ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in yaptığı açıklamalar ise çok konuşuluyor.

Teknik adam ile ilgili sözleri dikkat çekti

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Göztepe ile oynadığı maç sonrası dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe'deki geleceği merak konusu haline gelen İsmail Kartal hakkındaki açıklamaları ise büyük ses getirdi. Rıdvan Dilmen konuyla alakalı yaptığı açıklamada 'Burada oturmakla Fenerbahçe Kulübü Başkanı koltuğunda oturmak aynı şey değil. Sanki ibre İsmail hocadan yana. Hem hocayı hem kulübü tanıyorum. Planlama şuydu; 'Löw gelirse İsmail hocayı da yanına koyarız' diyorlardı diye tahmin ediyorum. Futbolda dün yoktur. Rizespor'la beraberlik bir de derbi mağlubiyeti hemen hoca arayışları başlar.' şeklinde açıklamalara yer verdi.

Rıdvan Dilmen, İsmail Kartal'ın geleceği hakkında konuştu.

Açıklamaları sosyal medyada gündem oldu

Ünlü yorumcu İsmail Kartal'ın, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile ilgili sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Rıdvan Dilmen'in, teknik adam hakkındaki sözleri kimi taraftarlar tarafından destek görürken kimi taraftarlardan da eleştiri aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal