Rıdvan Dilmen, Galatasaray yönetiminin Domenec Torrent'e yerli bir yardımcı antrenör almayarak hata yaptığını açıkladı

Rıdvan Dilmen, Galatasaray yönetiminin İspanyol teknik adam Domenec Torrent'in yanına ligi iyi bile bir yardımcı antrenör koymayarak hata yaptığını söyledi.

16.03.2022-10:24 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-10:24)

Galatasaray'da geçtiğimiz haftalarda yaşanan kötü gidişatın ardından Teknik Direktör Fatih Terim ile yollar ayrılmış ve göreve İspanyol teknik adam Domenec Torrent getirilmişti.

İspanyol hoca geldiği ilk dönemde aldığı skorlar ve oynattığı oyunla beklentilerin bir hayli altında kalırken, sarı kırmızılıların oyunu her geçen hafta gelişmeye başladı.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili olarak yapmış olduğu değerlendirmelerde ;

'Torrent konusunda yapılan yanlış...'

Galatasaray'ın aldığı kararı tartışmak istemiyorum ama Burak Bey ve yönetim, Domenec Torrent'in yanına takımı, oyun ve oyuncu karakterini, rakipleri ve Türkiye Ligi'ni ezbere bilen bir yardımcı koymamakla önemli bir hata yaptı.

Domenec Torrent ve Burak Elmas

'Mostafa konusunda Torrent hata yaptı'

Özellikle Torrent'in geldiği günlerdeki ilk puan kayıplarının en önemli sebebi bu. Örnek; küçük ama önemli bir detaydır, bırakın rakip takımları tanımasını, Gomis'in ilk 11 başladığı maçta Galatasaray sağ kanattan korner kazanmıştı, oyuna girmek için Mostafa Mohamed bekliyordu, Torrent değişikliğe izin vermedi, top bu kez soldan kornere gitti, yine izin vermedi. Aslında Mohamed Mostafa'yı tanımış olsa ilk kornerde oyuna sokardı. Çünkü Mohamed Mostafa, bırakın Gomis'i tüm Galatasaray takımından daha iyi kafaya çıkan bir oyuncu; hatta boyuna göre ligimizin en iyi kafa topuna çıkan futbolcusu. Bugün korner olsa 'Gomis hemen çık, Mostafa gir' der.

'Galatasaray yönetimi karar verecektir'

Tabii ki buna bir de hep söylerim, dört büyükler sezona erken havlu attığında camiayı ve futbolcuları konsantre etmek zordur. Bunu Beşiktaş ve Fenerbahçe'de de görüyoruz. Devam etme konusunda... 9 lig maçı + Avrupa kupası maçı var. Gidişata göre Galatasaray yönetimi değerlendirecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal