Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisine söylediği sözler nedeniyle özür dilemesi gerektiğini söyledi!

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Kayseri'de aldığı galibiyetin ardından Başkan Ali Koç'un kendisinden özür dilemesi gerektiğini söyledi.

03.04.2022-14:33 - (Son Güncelleme: 03.04.2022-14:33) Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisine söylediği sözler nedeniyle özür dilemesi gerektiğini söyledi!

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Kayserispor deplasmanından 4-0'lık galibiyetle dönen Fenerbahçe, yükselişini devam ettirdi.

Sarı lacivertliler Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde son haftalarda iyi bir çıkış yakalamayı başarırken, Rıdvan Dilmen maç ile ilgili TRT Spor ekranlarında söylediği sözlerle gündem yarattı.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisinden özür dilemesi gerektiğini söylediği sözlerinde ;


'Hocaya bu söylenmeliydi'

Bir oynayacaksın, 2 oynatacaksın, 3 yaşayacaksın, 4 rakibi de düşüneceksin ama bizim ülkemizde süslü laflarla bazı şeyler zorlaştırılıyor. Ali Koç 'hocam biri bu 4'lü sistemle oynayın diyor bir deneyelim' demeliydi Vitor Pereira'ya. Güle oynaya değil, ciddi oynayarak geliyor Fenerbahçe.

'Ali Koç benden özür dilesin!'

Ali Koç da dahil bana sallayanlar benden özür dilesin. Fenerbahçe'nin kadrosu iyi bir kadroydu sadece yanlış oynatılıyordu. Futbol basit oynanır. Vitor Pereira zor olanı tercih etti. 3'lü savunmayla Trabzonspor'a karşı 10 kişi oynasaydı 4'lük olurdu.

'Bu kadar çabuk ligden kopulmazdı'

Şampiyonluk yarışından da bu kadar çabuk kopmazdı. Fenerbahçe'nin kadrosunun Trabzonspor ayarında bir kadro olduğunu düşünüyorum.

'Fenerbahçe çağırıyorsa fedakarlık yoktur'

İsmail hocaya fedakarlık yaptı falan diyorlar. Fenerbahçe çağırıyorsa fedakarlık yoktur ama Fenerbahçe takımına konsantrasyonu düşük ve şampiyonluktan kopmuş bir takımdı İsmail hoca geldiğinde.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal