Rıdvan Dilmen EURO2020'de Mücadele Eden Milli Takımımız Hakkında Tepki Çeken Bir Paylaşım Yaptı!

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, EURO2020'de mücadele eden Türkiye A Milli Takım'ın İtalya ile oynadığı maç sonrasında tepki çeken bir paylaşım yaptı; 'İtalya ile 10 kez oynasak 9'unu kaybederiz'

12.06.2021-13:02 - (Son Güncelleme: 12.06.2021-17:50)

Avrupa Futbol Şampiyonası'nın açılış maçında İtalya ile karşı karşıya gelen Türkiye, sahada etkisiz bir görüntü sergileyerek 3-0 mağlup oldu. Kötü oyunla birlikte gelen mağlubiyet, Türk futbolseverleri üzerken maç sonunda spor otoriteleri zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalardan birini gerçekleştiren Rıdvan Dilmen, İtalya ile Türkiye arasında siklet farkı olduğunu söyledi. 

Son zamanlarda yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Rıdvan Dilmen'in bu paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı futbolseverler Rıdvan Dilmen'in kötü bir eleştiri yapmadığını, durum tespiti gerçekleştirdiğini, futbolcularımızı baskı altına aldığımızı söylerken bazı futbolseverler de tarihin en genç ve en başarılı Milli Takım'ı oluşturduğumuzu dile getirerek Rıdvan Dilmen'i yorum ve etkileşim yağmuruna tuttu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal