Reuters'tan Türkiye'ye Karşı Çirkin Yeni Algı Çalışması

Türkiye aleyhinde her zaman olduğu gibi yine algı oluşturmak için her fırsatı kullanan İngiliz Reuters haber ajansı, Türkiye'nin normalleşme tarihlerini farklı şekilde servis etti.

23.06.2021-11:01 - (Son Güncelleme: 23.06.2021-11:31) Reuters'tan Türkiye'ye Karşı Çirkin Yeni Algı Çalışması

Türkiye dair her seferinde olumsuz algı oluşturmak için her fırsatı değerlendiren İngiliz Reuters haber ajansı, Türkiye'nin normalleşme tarihlerini ilginç bir fotoğraf ile duyurdu. 

Reuters'ın yayınladığı haberine göre yaptığı algı çalışması aynı içerikteki benzer haberlerin söz konusu Avrupa olunca farklı fotoğraflarla servis edilmesi ile beraber ortaya çıkıyor.

NORMALLEŞME HABERİNİ BÖYLE DUYURDU

Reuters İralanda, Almanya gibi Avrupa ülkelerindeki normalleşme haberlerine açıklık getirirken, sokak ve park fotoğrafları kullanırken Türkiye'nin normalleşme kararlarını kepenkleri indirilmiş dükkanların bulunduğu bir fotoğraf ile duyurarak algı oluşturmaya çalıştı.


İngiliz haber ajansı başka Avrupa ülkelerindeki normalleşme tarihlerini ise bu fotoğraflar ile verdi.



Ajans İrlanda, İngiltere ve Norveç'teki normalleşme tarihlerini park, bahçe ve kalabalık insan manzaraları ile duyurdu.

NATO SKANDALI UNUTULMADI

Reuters haber ajansı son olarak ise NATO Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Amerika Başkanı Joe Biden'ın farklı açıdan çekilmiş fotoğraflarını olumsuz algı amacı ile dünyaya servis etmişti.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal