Resul Dindar'ın Annesi Hayatını Kaybetti!

Resul Dindar’ın annesi Meliha Dindar ve babası Osman Dindar, dün motosikletlerinin kaya parçasına çarpıp devrilmesi sonucu yaralanmıştı. Kazada ağır yaralanan anne Meliha Dindar'dan kötü haber geldi.

28.03.2018-16:13 - (Son Güncelleme: 28.03.2018-16:19) Resul Dindar'ın Annesi Hayatını Kaybetti!

Karadeniz müziğinin sevilen ismi Resul Dindar'ı kahreden kaza, önceki akşam saat 20.00 sıralarında Arhavi-Hopa yolu üzerinde meydana geldi. Arhavi ilçesinden Hopa istikametine doğru giden Resul Dindar'ın babası Osman Dindar'ın kullandığı motosiklet, yola düşen kaya parçasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosikletin sürücüsü Osman Dindar (60) ve eşi Meliha Dindar (53) ağır yaralandı. Karadeniz'li şarkıcı Resul Dindar’ın anne ve babası olduğu belirlenen yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hemen hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu ağır olan anne Meliha Dindar, müdahalenin ardından Rize Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Resul Dindar'ın annesi Meliha Dindar hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Can kaybına neden olan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

RESUL DİNDAR KİMDİR?

1982 yılında Artvin'in Hopa ilçesinde hayata gözlerini açan Resul Dindar, 2008 yılı Temmuz ayında arkadaşlarıyla birlikte Karmate (değirmen) grubunu kurdu ve grubun solistliğini yaptı. Karmate, Nani ve Nayino adlı iki albüm çıkardı. Resul Dindar gruptan 2012 yılında ayrılarak müzik kariyerine tek başına devam etme kararı aldı. 1 Nisan 2013 tarihinde Divane adlı ilk solo albümünü yayınladı. Resul Dindar'ın seslendirdiği eserler Türkçe’nin yanı sıra, Doğu Karadeniz Bölgesi'nde konuşulan Lazca, Megrelce, Gürcüce ve Hemşince gibi dilleri de kapsamaktadır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal