Resmi Gazete'de yayımlandı: Türkiye'den Polonya'ya vize muafiyeti!

Türkiye'den Polonya'ya vize muafiyetine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

19.04.2022-09:01 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-09:24) Resmi Gazete'de yayımlandı: Türkiye'den Polonya'ya vize muafiyeti!

Resmi Gazete'de yayınlanan güncel karara göre Türkiye'den vize muafiyeti verilen ülkeler arasına Polonya'da eklendi. Polonya vatandaşlarının Türkiye'ye yapacakları her 180 gün içinde azami 90 gün ikamet süreli turistik amaçlı seyahatlerinde ve transit geçişlerinde vize muafiyeti sağlanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzaladı

Söz konusu karar Başkan Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlandı. Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karar, gazetede "Polonya Cumhuriyeti’nin Kimlik Kartı Hamili Vatandaşlarının Türkiye’ye Yapacakları Her 180 Gün İçinde Azami 90 Gün İkamet Süreli Turistik Amaçlı Seyahatlerinde ve Transit Geçişlerinde Vize Muafiyeti Sağlanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 5423)" başlığı ile duyuruldu. Karar kapsamında Polonya Cumhuriyeti'nin kimlik kartı hamili vatandaşlarının Türkiye'ye yapacakları her 180 gün içinde azami 90 gün ikamet süreli turistik amaçlı seyahatlerinde ve transit geçişlerinde vize muafiyeti sağlanacak.

Türkiye - Polonya

18'inci maddesi gereğince verildi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan söz konusu karar, 6458 sayılı Yabancılar ve Uluslararası Koruma Kanunu'nun 18'inci maddesi gereğince verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal