01.04.2019-17:46 (Son Güncelleme:29.04.2024-12:46)


1

Aşağıdaki alfabe karmaşasına bir göz atın, ilk gördüğünüz harfi seçin ve sonucunuzu okuyun.



2

A harfi İlk gördüğünüz harf A harfi ise, okumanız kolay bir kişi demektir. Oyun oynamayı sevmiyorsun ve kolay anlaşılıyorsun. Etrafınızdaki insanlar sizi çok sadık olarak algılar ve siz de bu potansiyele yaşarsınız. Ellerinden geldiğince başkalarına yardım etmeye çalışıyorsun ve onlara en iyi halini göstermeye çalışıyorsun, çünkü ilham veren şey bu. Hafifçe ihanet etmezsiniz ve birileri size ihanet ederse, onları ikinci bir düşünce olmadan hayatınızdan çıkarırsınız. Kendiniz için iyi bir gelecek inşa etmeye çalışıyorsunuz çünkü ileride sizin için ne kadar zamanınız kaldığını bilmiyorsunuz.



3

O harfi İlk gördüğünüz harf O harfi ise, o zaman bir problem çözücüsünüz demektir. Sorunları ortaya çıkmadan önce nasıl tanımlayacağınızı biliyorsunuz ve etkili çözümler ile bunları bir kalp atışında çözebiliyorsunuz. Bu kaliteniz, çevrenizdeki insanların saygı ve beğenisini kazandığınız anlamına geliyor. Her zaman bir adım öndesin, çünkü sürprizlerin hayranı değilsin. Olumlu sürprizlerden hoşlanmanıza rağmen, ne olacağını bilmek istersiniz. Belirlenirsiniz ve belirlediğiniz hedeflere etkili bir şekilde ulaşırsınız, çünkü gerçekçidirler.



4

R ​​Harfi İlk gördüğünüz harf R harfi ise, bu mükemmeliyetçi ve çok dikkatli olduğunuz anlamına gelir. Ayrıntıları seviyorsunuz çünkü ayrıntıların mükemmel bir resim oluşturmamıza yardımcı olan bulmacalar olduğuna inanıyorsunuz. Küçük detaylar olmadan her şey eksik veya vasat görünüyor. Bir şeye asla çok az çaba göstermezsiniz ve bunun yerine, tüm çabanıza harcarsınız, uykunuzu feda etmek zorunda olsanız bile. Organizasyonu o kadar çok seviyorsunuz ki, bunu zaman alıcı olsa bile, hayatınızın her alanına dahil edersiniz.



5

S harfi İlk gördüğünüz harf S harfi ise, bu sakin bir insansınız demektir. Çatışmayı veya ateşli argümanları sevmiyorsun. Bu gibi durumlar ortaya çıktığında, yüzleşmek yerine sessizce ilerlemeyi tercih edersiniz. Bazen zayıf olarak yanlış anlaşılıyorsunuzdur, ancak gerçekte, gücünüz sizi sakin ve odaklanmış kılan şeydir. Çok zekisin ve kolayca başkalarının saygısını kazanıyorsun çünkü kimsenin iç huzuruna müdahale etmesine izin vermiyorsun. Siz her zaman duygularınızı gizler ve kendi problemlerinizi analiz etmeyi tercih edersiniz, çünkü çözülme yolunun geldiğine inanırsınız, paylaşılmaz.



6

T harfi İlk gördüğünüz harf T harfi ise, o zaman bu sizin doğuştan lider olduğunuz anlamına gelir. Kontrolle ilgili olduğundan disiplini seviyorsunuz. Hayata dair olumlu bir bakış açınız var ve arkadaşlarınız sizi çok zeki biri olarak tanımlıyor. Etrafınızdaki insanları da pozitif tutmaya çalışıyorsunuz çünkü pozitif enerjiden besleniyorsunuz. Fikirler her zaman aklınızdan gelirken bir sonraki projeniz için sürekli ilham alırsınız. Düzenli kalmak için yaşamınızın her yönünü kontrol etmeye çalışırsınız ve bazen engellerle karşılaştığınızda biraz hayal kırıklığına uğrarsınız.



7

E Harfi Önce E harfini gördüyseniz, çok yaratıcı ve sanatsal bir insansınız. O kadar çok hayal gücünüz var ki, bazen kendi fikirlerinizi takip etmek bile zor. Bir şeyleri sonuna kadar hissetmeyi seviyorsun ve duygularını kucaklıyorsun. Mutluluğunuzun sizi tüketmesine izin veriyorsunuz çünkü hayattaki sevinci takdir etmenin en iyi yolunun bu olduğuna inanıyorsunuz. Kendinizi sanatsal olarak nasıl ifade edeceğinizi biliyorsunuz ve bu, sanat eserini takdir etmeniz ve yaratmanızın nedenlerinden biri. Duygularınızı çevrenizdeki insanlara, bazen olumsuz olarak düşünülebilecek bir şekilde iletme hediyeniz var. Ancak, çevrenizdeki insanlar bunu çok takdir ediyorlar çünkü sizi dürüst olduğunuzu düşünüyorlar ve etrafınızda kendilerini rahat hissediyorlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr