Renktaş iki takımın mücadelesi: Giresunspor Konyaspor maçı hangi kanalda ve ne zaman? Giresunspor Konyaspor maçı hakemi kim?

Süper Lig’de yer alan iki renktaş takım, Giresunspor ile Konyaspor birbirlerine rakip oluyor. Her iki takım da sahadan galip ayrılmayı amaçlıyor. Peki Giresunspor Konyaspor maçı hangi kanalda ve ne zaman? Giresunspor Konyaspor maçı hakemi kim? İşte soruların yanıtları...

03.09.2022-16:45 - (Son Güncelleme: 03.09.2022-16:45) Renktaş iki takımın mücadelesi: Giresunspor Konyaspor maçı hangi kanalda ve ne zaman? Giresunspor Konyaspor maçı hakemi kim?

Futbol severlerin Süper Lig’in 5. hafta keyfi Giresunspor Konyaspor maçıyla beraber tam gaz sürüyor. Son maçında Kayserispor deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle dönen Giresunspor’un hedefi Konyaspor karşısında kazanmak olacak. Geçen hafta Fenerbahçe’yi evinde 1-0 yenmeyi başaran Konyaspor ise galibiyet serisine Giresunspor galibiyetini de eklemek için bugün sahada olacak. Peki Giresunspor Konyaspor maçı hangi kanalda ve ne zaman? Giresunspor Konyaspor maçı hakemi kim?

Giresunspor Konyaspor maçı hangi kanalda ve ne zaman? 

Spor Toto Süper Lig’in 5. hafta maçında Giresunspor Konyaspor ile bugün saat 21.45’te Giresun Çotanak Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak. Spor severler bu karşılaşmayı Bein Sports 2 ekranlarından canlı olarak takip edebilecek. 


Giresunspor Konyaspor

Giresunspor Konyaspor maçı hakemi kim? 

Bugün oynanacak Giresunspor Konyaspor maçında Zorbay Küçük hakem olarak görev alacak. Bahtiyar Birinci ile Ali Tuna yardımcı hakemler, VAR hakemi ise Bülent Birincioğlu olacak. 

Giresunspor Konyaspor muhtemel ilk 11’ler:

Giresunspor: Onurcan, Hayrullah, Sergen, Perez, Alper, Murat, Traore, Serginho, Doğan, Eguskiza, Bajic

Konyaspor: Sehic, Ahmet, Kahraman, Calvo, Guilherme, Hadziahmedovic, Cekici, Pavicic, Muric, Bytyqi, Muhammet

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal