03.07.2020-12:20 (Son Güncelleme:26.04.2024-20:30)


1

Son zamanların tercih edilen parçalarını trendin uyumuyla yakalamak oldukça kolay. Bu sene herkesin üzerinde saten kumaş kullanılarak yapılmış parçalar göreceksiniz. Bu yüzden trendlerden uzak kalmamak adına saten parçalardan dolabınızda bulundurmanızı tavsiye ederiz.



2

Son zamanlarda ceket giyinmenin moda olduğunu hepimiz biliyoruz. Hem maskülen bir tarz hem de şık bir görünüme vesile olan ceketleri saten görünümü ile de çok beğeneceğinize eminiz.



3

Her dönemin vazgeçilmez parçalarından biri olan etekler bu sene saten kumaşlarıyla göz büyüleyici bir halde moda trendleri adeta alt üst etti. Severek giyineceğiniz saten eteklerin her renginden bir tane dolabınızda bulundurmanızı tavsiye ederiz.



4

Uyurken bile şık ve rahat olmayı seven insanlardansanız saten geceliklere bayılacağınıza eminiz. Üzerinizde rahat bir parçanın olduğunu dahi hissetmeyeceksiniz.



5

Saten kumaşının moda trendleri arasına girmesiyle yazın en çok tercih edilen oldukça canlı renklerdeki saten terlikler oldu. Bu terlikler açık tonlarda oldukça yıldız parça olabileceği gibi renkli kıyafetlerinizde de ayrı bir hava katacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr