Renkli Gelinlik Modelleri

Renkli gelinlik çeşitleri canlı renkler olmaması ve oldukça zarif durmasından ötürü kadınların seçimleri arasında bulunuyor. Peki, sezonun trend renkli gelinlik modelleri neler? Renk seçimi yaparken nelere dikkat etmeliyiz? İşte detaylar...

09.06.2020-12:41 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-12:34) Renkli Gelinlik Modelleri

Bembeyaz gelinliğin modası hiç geçmese de son zamanlarda renkli gelinlikler tercih edilmeye başladı.

Renkli Gelinlik Trendleri Neler?

Renkli gelinlik modelleri denildiği zaman aklınıza canlı renkler gelmesin. Elbette kırmızı, bordo, yeşil gelinlikler de var. Ancak sezonun trendleri arasında nude renkler yer alıyor.  açık kahve tonları, füme, pudra pembesi gibi renkleri kıyafetlerde çok sevmiştik. Yeni sezonda gelinliklere taşınan bu renklerin de en az beyaz gelinlikler kadar zarif göründüğünü söylemek mümkün.

Pudra pembesi gelinlik geçtiğimiz yıldan beri en sevilen modeller arasında yerini alıyor. Dantel işlemlerini oldukça hoş gösteren bu modellerin balık formları kadınları oldukça zarif gösteriyor. Renk trendlerinden biri de nude. Bu renkler önce makyaj trendleri olarak karşımıza çıkmıştı. Şimdi gelinliklere kadar taşınıyor ve ortaya çok güzel modeller çıkıyor. Beyaz gelinliklerin yanı sıra bu tonlar daha canlı görünmesi ve motifleri daha fazla ön plana çıkarmasından dolayı daha fazla tercih edilen modellerdir.

Hangi Renk Gelinlikle Seçilmeli?

Renkli gelinlik modelleri istediğiniz her rengin tasarımını bulabileceğiniz modellerdir. Fıstık yeşili, mavi, sarı, mor gibi renkler olabileceği gibi daha sade nude, pudra pembesi ve açık kahve tonlarda da olabiliyor. Nasıl görünmek istediğinize göre seçeceğiniz gelinlik renkleri de değişiyor. Modern bir görünüm kazanmak ve renk trendini yakalamak istiyorsanız seçimlerinizi pudra pembesi, füme gibi renklerden yana yapabilirsiniz.

Sıra dışı görünmek, farklı stilini gelinliğe yansıtmak için seçilecek gelinlik modelleri de vardır. Aynı zamanda düğün temasına uyumlu olan renkler de farklılık gösterebilir. Tarihi bir mekanda düğün yapacaksanız salonun ağırlığına uyum sağlaması için gold işlemlerin ön planda gelinlik modeli tercih edebilirsiniz. Asil görünmek için bordo rengi kullanabilirsiniz. Siyah gelinlikler de hem asil hem de sıra dışı görünüm kazanmanızı sağlayacaktır.

Renkli Gelinlik ile Duvak Kullanılır Mı?

Duvak seçimi gelinlik modellerine göre belirlenmesi ve doğru olması gereken önemli detaylardan biridir. Renkli gelinlik tercih edenlerin duvak seçimleri gelinliğin modeline göre belirlenebilir. Sezonun trend modelleri olan açık renkli, düz etekli gelinlikler için mutlaka duvak kullanmalısınız. Gelinlik rengine uyumlu duvak seçimi yapabilirsiniz. Renkli voluetler de tam size göre. Bordo, siyah renkli gelinliklerle de duvak kullanabilir ve aynı renkleri seçebilirsiniz. Siyah gelinliklere siyah voluetin çok yakıştığını söyleyebiliriz.

Renkli Gelinlik Ayakkabısı Nasıl Seçilir?

Renkli gelinlik modelleri seçtiyseniz baştan sonra tüm detayları renk üzerine değiştirmeniz gerekiyor. Genelde beyaz olan gelinlik ayakkabılarının yanı sıra sizin seçimleriniz renkli olmalı. Açık renkli gelinliklerin altında ten rengi modeller kullanabilirsiniz. Koyu renkli, marjinal gelinliklerle seçeceğiniz ayakkabılar da marjinal olmalıdır.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal