Rekor promosyon duyurusu geldi! 32.700 TL promosyon ödemesine imza atıldı

Mart ayı itibariyle en çok konuşulan konulardan birisi promosyon ödemeleri oldu. Promosyon ödemelerinde her geçen gün bir yeni haber daha eklenirken; bu defa rekor promosyon 32.700 TL olarak duyuruldu.

25.03.2024-15:45 - (Son Güncelleme: 25.03.2024-15:45) Rekor promosyon duyurusu geldi! 32.700 TL promosyon ödemesine imza atıldı

Mart ayında pek çok müjdeli haber peş peşe verilmeye devam ediliyor. Bu ayın gözdesi olan promosyon miktarlarına her gün yeni bir haber eklenmeye devam ediliyor. Vatandaşlar sosyal yardımların yanı sıra güncel promosyon ödemelerini de bir hayli yakından takip ediyor. Geçtiğimiz günler içerisinde rekor promosyon 30.000 TL nakit ödemeye kadar da çıkmıştı. Ancak yeni gelen açıklama doğrultusunda rekor miktar 32.700 TL’ye kadar yükseliş gösterdi. 

Kurumlar bankalarla anlaşmaya çalışıyor

Mart ayının başından itibaren birçok özel sektör, belediye gibi kurumlar bankalar ve sendikalarla beraber promosyon miktarları için masaya oturuyor. En yüksek promosyon miktarını ve iyi koşulları sunan bankalarla anlaşma sağlayan özel sektörler, kurumlar ya da belediyeler tek tek anlaşmış olduğu rakamları sosyal medya hesaplarından ve resmi internet sitelerinden paylaşıyor. Bu defa müjde den rekor promosyon ödemesi Ankara’dan geldi 32.700 TL nakit promosyon ödemesi sağlanacağı paylaşıldı.

Rekor promosyon duyurusu geldi! 32.700 TL promosyon ödemesine imza atıldı

32.700 TL promosyon müjdesi Ankara’dan verildi

Maaş promosyon haberlerine bir yenisi daha eklendi. Bu defa yeni müjdeli haber Ankara’dan geldi. Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ihaleye sunulan NEM promosyonlarına güncelleme geldi. Geçtiğimiz yıllara oranla promosyonlarında kat ve kat artışın söz konusu olduğu NEM’de bu yıl itibariyle ödenecek promosyon 32.700 TL olarak belirlendi. 

Belediyeler ve özel kurumlar Mart ayı sonuna kadar bankalarla toplu iş sözleşmesi hakkında görüşmelere devam edecek. Görüşmeler sonuçlandıkça ve rakamlar belirlendikçe tek tek resmi sayfalar ve sosyal medya üzerinden anlaşılan nakit promosyon ödemeleri duyurulacak.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal