Rekor Bayramı ikramiyesi onay aldı: 3’Ü 5’İ ÇÖPE ATIN 25 BİN TL ÖDENECEK! Arife günü tek tek hesaplara yatırılıyor

Bayrama sayılı günler kala pek çok çalışan bayram ikramiyelerini gözlerini çevirdi. Rekor bayram ikramiyesi teklifi ise sonunda onay aldı. Arife günü tek tek bayram ikramiyeleri hesaplara yatırılacak.

20.03.2024-17:23 - (Son Güncelleme: 20.03.2024-17:23) Rekor Bayramı ikramiyesi onay aldı: 3’Ü 5’İ ÇÖPE ATIN 25 BİN TL ÖDENECEK! Arife günü tek tek hesaplara yatırılıyor

Mart ayı itibariyle pek çok gelişme yaşanırken; bu gelişmelerden bir tanesi de bayrama sayılı günler kala şirketlerin bayram promosyonları oldu. Özellikle Mart ayı içerisinde hem emekli bayram promosyonları hem de şirketlerin çalışanlarına verecek olduğu promosyonlar büyük bir merak konusu oldu. Geçtiğimiz günler içerisinde yapılan yeni açıklamalar ile birlikte emekli promosyonlarını %50 oranında zam yapılmıştı. Böylelikle emekli bayram promosyonları 2.000 TL’den 3.000 TL’ye yükseltilmişti. Resmi açıklamayla birlikte emekli vatandaşlar Ramazan bayramında 3.000 TL, kurban bayramında 3.000 TL olarak toplamda 6.000 TL promosyon miktarını kavuşabilecekler. Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala emekli vatandaşların promosyon miktarları belli olmuşken gözler bu defa çalışan vatandaşların promosyonlarına çevrildi. Neredeyse her gün yeni çalışan promosyonu haberi verilirken yeni teklif 25.000 TL olarak duyuruldu.

Rekor Bayramı ikramiyesi onay aldı: 3’Ü 5’İ ÇÖPE ATIN 25 BİN TL ÖDENECEK! Arife günü tek tek hesaplara yatırılıyor

Bayram promosyon miktarlarına bir yenisi daha eklendi

Peş peşe bayram promosyonlarını duyuran şirketlere bir yenisi daha eklendi. Bu defa rekor bayram ikramiyesi düzenlendi ve onay aldı. Dünyanın en büyük hava yolu şirketlerinden birisi olan Türk Hava Yolları personelinin yüzlerini güldürecek haberi verdi. Rekor seviyede bayram ikramiyesi fırsatı sunarak binlerce personelini arife günü ödeme yapacak. Her çalışanın faydalanabileceği bu promosyon tutarıyla rekor miktar Türk Hava Yolları’nda kaldı.

THY tüm personellerine 25.000 TL bayram promosyonu verecek

Yapılan son dakika açıklamasıyla beraber THY çalışanlarının yüzlerini güldürecek bayram ikramiyesi detaylarını açıkladı. Yapmış olduğu açıklamayla birlikte çalışan her personeline 25.000 TL bayram ikramiyesi ödeyeceğini duyurdu. Detaylara göre 25.000 TL tutarındaki bayram ikramiyesi arife günü personellerin hesaplarına tek tek yatırılacak. Talebin Hava - İş tarafından gündeme getirilmiş olduğunun altı çizilirken; gündeme getirilen konu tüm personellere yaradı.

 

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal