Reklamlarda vatandaşı kandırıyorlar: Haliç’in son görüntüsü tedirginlik yarattı

İstanbul’un önemli temsillerinden biri olan Haliç’in temizlik sorunu devam ediyor. Sosyal medya hesabından yayınladığı video ile her şeyin güllük gülistanlık olduğunu gösteren İBB Başkanı İmamoğlu’nun yalanı ortaya çıktı. Haliç’in son hali vatandaşları tedirgin etti.

01.09.2023-16:04 - (Son Güncelleme: 01.09.2023-16:14) Reklamlarda vatandaşı kandırıyorlar: Haliç’in son görüntüsü tedirginlik yarattı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sosyal Medya hesabından her şet tozpembe stratejisi ile paylaşım yapmaya devam ediyor.  İmamoğlu son olarak Haliç Tramvay hattının son etabının açılışı için bir reklam filmi yayınladı. Yayınlanan reklam filminde Haliç'in masmavi gözükmesi sosyal medyada tepkilere neden oldu.

İBB’nin Haliç yalanı 

İHA’da yer alan habere göre; Vatandaşın isyan ettiği Haliç’in gerçekte kirlilik nedeniyle siyaha bürünürken reklam filminde masmavi görünmesi pes dedirtti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabında çekilen reklam filmini "Haliç Tramvayı 30 Ağustos'ta Eminönü'ne kavuşuyor" başlığı ile yayınladı. Reklam filmi içerisinde haliçte dip temizliği yapılan alan mavi renkte gösteriliyor. Ancak daha öncede birçok kez kirlilik nedeniyle gündemde olan haliç normalde balçık nedeniyle siyaha büründüğü gözüküyor.

Haliç son hali


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal